«Η Μενεγάκη πουλάει τρελά, τι να κάνουμε τώρα;»

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο...

Πριν από λίγες ημέρες, ο «Καφές με την Ελένη» είχε σχολιάσει την αποχώρηση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου από τον Ant1. Με την μικρή λεπτομέρεια ότι το θέμα δεν το σχολίασε η ίδια η Ελένη, αλλά άφησε το πάνελ της να το χειριστεί.

Οι Καραμεροχαριτάτοι, όμως, που της το φυλούσαν, φρόντισαν να βρουν την ευκαιρία να της ανταποδώσουν την χειρονομία. Το πρωί της Τετάρτης και με αφορμή τα εξώφυλλα των περιοδικών, ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος άφησαν δύο συνεργάτιδές τους να σχολιάσουν τις φωτογραφίες της Ελένης και έκαναν το��ς ανήξερους. Τι είπε το πάνελ του 10-1 μαζί, ξεφυλλίζοντας τα περιοδικά; «Διαβάζουμε λοιπόν τα περιοδικά και πέφτουμε πάνω στην Ελένη! Νόμιζα ότι μπερδεύτηκα και ότι έβλεπα τα περιοδικά της προηγούμενης εβδομάδας, βλέποντας τα περιοδικά HELLO και ΟΚ που κυκλοφόρησαν το πρωί της Τετάρτης. Είπα δεν μπορεί, κάθε εβδομάδα Ελένη Μενεγάκη, Ελένη Μενεγάκη και όμως και αυτή την εβδομάδα η Ελένη Μενεγάκη είναι στα εξώφυλλα. Έχει δίκιο η γυναίκα που λέει ότι έχουν βάλει τσιπάκι στο αυτοκίνητό μου. Από το καλοκαίρι στα εξώφυλλα όλων των περιοδικών είναι. Τι να νιώθει άραγε; Φαντάζομαι ότι δεν θα νιώθει και πολύ καλά…»

Δεύτερη συνεργάτιδα της εκπομπής συμπληρώνει: «Οκ παιδιά, δεν χρειάζεται συνέχεια να τρέχουν συνέχεια από πίσω της οι φωτογρ��φοι. Είναι γνωστό ότι και η προσωπική της ζωή πουλάει και η επαγγελματική της πουλάει και η οικογενειακή της κατάσταση και όλα πουλάνε και μάλιιστα τρελά τι να κάνουμε τώρα…»

Φυσικά το δίδυμο δεν έβγαλε κιχ γιατί ως γνωστόν η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο… Απλά τα κορίτσια συνέχισαν και ολοκλήρωσαν την... αμερόληπτη ανάγνωση των περιοδικών... Ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top