Ο Μ. Χατζηγιάννης «έκλεισε» το «Τσαντίρι» για το 2010

Τι είπε στους τηλεθεατές του ο Λάκης;

Ο Μ. Χατζηγιάννης «έκλεισε» το «Τσαντίρι» για το 2010

Το τελευταίο «Αλ Τσαντίρι» για το 2010 ήταν αυτό της Τρίτης (07/12), με τον Λάκη Λαζόπουλο σε «τρελά» κέφια να σατιρίζει τα κακώς κείμενα της πολιτικής και όχι μόνο επικαιρότητας.


Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν άφησε τίποτα και κανέναν ασχολίαστο αφού «γλέντησε» με τον μοναδικό του τρόπο τόσο τη showbiz, όσο και τα media. Από την σάτιρα του, ωστόσο, έλειπαν οι συνήθεις ύποπτες Άντζελα Δημητρίου και Μιμή Ντενίση, τις οποίες μάλλον άφησε να «ξεκουραστούν» λιγάκι αφού τις «τίμησε» δεόντως τη φετινή χρονιά.


Ωστόσο, η πιο ευχάριστη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν στη σκηνή εμφανίστηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, που με τη μελωδική του φωνή διασκέδασε κοινό και τηλεθεατές, τραγουδώντας μερικές από τις μεγαλύτερες του επιτυχίες, αλλά και το καινούργιο του τραγούδι «Το Καλύτερο Ψέμα».


Στο τέλος της βραδιάς, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγούδησε παρέα με τον Λάκη Λαζόπουλο, μερικά από τα αγαπημένα τους τραγούδια: «Κρύβεις πολλά μεσα σου, έλα να τα πούμε» είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στον Λάκη και τα «είπαν» αλλά τραγουδιστά, με τον Λαζόπουλο να «συνοδεύει» τη μελωδική φωνή του Χατζηγιάννη.


«Απόψε νιώθω ότι παρεώσαμε» είπε συγκινημένος ο Λάκης Λαζόπουλος σε κοινό και τηλεθεατές και κάπως έτσι έκλεισε το «Αλ Τσαντίρι» για το 2010, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να λέει αστειευόμενος: «Και να μας ξανακαλέσεις ε; Μην μας ξεχνάς!»


Δείτε τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε μερικά ευχάριστα στιγμιότυπα από το τελευταίο «Αλ Τσαντίρι»…

Πρώτη ανάρτηση: 08/12/2010, 00:43

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top