Ο Γ. Τσαλίκης στόλισε το σπίτι του και το «μοιράστηκε» στο … Twitter

Δείτε εικόνες από το εσωτερικό του!

Ο Γ. Τσαλίκης στόλισε το σπίτι του και το «μοιράστηκε» στο … Twitter

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Γιώργος Τσαλίκης που έχει υποκύψει –όπως και πολλοί άλλοι- στη μανία του Twitter, στόλισε το σπίτι του και είπε να το μοιραστεί με φίλους αλλά και φανς στην δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, το story του χριστουγεννιάτικου στολισμού ξεκίνησε κάπως έτσι: Με το που ξύπνησε, ο Γιώργος Τσαλίκης έγραψε στο Twitter του: «Ξύπνησα με κέφι τρελό (ελάχιστο ύπνο) να τελειώσουμε το στολισμό του σπιτιού για να κάνουμε έκπληξη στα παιδιά πριν γυρίσουν…».

Μες τον ενθουσιασμό, ο γνωστός τραγουδιστής μαζί με τη σύζυγο του Δώρα, στόλισε κουκλίστικα το σπίτι του, γεμίζοντας το με μπάλες, λαμπάκια, γιρλάντες, φάτνες, Άγιο-Βασίληδες, και κάθε λογήςχριστουγεννιάτικα στολίδια. Μέτα από μερικές ώρες, το σπίτι ήταν έτοιμο και η ικανοποίηση του τραγουδιστή έκδηλη, αφού έγραψε στην ιστοσελίδα του: «Τα καταφέραμε! Happy home!!».

Ωστόσο, η μεγαλύτερη χαρά επρόκειτο να έρθει μετά , καθ��ς με το που γύρισαν τα παιδιά από το σχολείο, τα περίμενε μια μοναδική χριστουγεννιάτικη έκπληξη. Η χαρά των γονιών; μεγάλη: «Ήρθαν τα παιδιά από το σχολείο είδανε το σπίτι στολισμένο και χοροπηδούσαν από χαρά! Θεέ μου όλα τα παιδιά του κόσμου να ναι χαρούμενα..» ,έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης που μάλλον ο ίδιος πρέπει να χάρηκε περισσότερο από τα παιδιά του!!!

Κάντε κλικ και δείτε φωτογραφίες του στολισμένου σπιτιού του τραγουδιστή…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top