Νέα πατέντα στην αγορά: Φτιάξτε το δικό σας άρωμα!

Πώς μπορείτε να το καταφέρετε...

Νέα πατέντα στην αγορά: Φτιάξτε το δικό σας άρωμα!

Πόσα και πόσα αρώματα δεν αλλάζουν κ��τά καιρούς οι γυναίκες μέχρι να καταλήξουν σε ένα. Μην σας πούμε δηλαδή ότι πολύ συχνά δεν καταλήγουν κιόλας…

Όμως, οι Γάλλοι που είναι ειδικοί στα αρώματα, βρήκαν και πάλι την λύση για τις γυναίκες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να φτιάξουν το δικό τους άρωμα, το οποίο θα είναι ένα, μοναδικό για την καθεμιά και δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο. Αρκεί να διαθέσουν μόλις 30.000 ευρώ!

Guerlain, Cartier, Jean Patou και Hermès, είναι μόνον µερικοί από τους πιο διάσημους Οίκους που προσφέρουν μία νέα υπηρεσία, σύμφωνα την οποία οι γυναίκες μπορούν κατόπιν ειδικής παραγγελίας συγκεκριμένων ουσιών να φτιάξουν το άρωμα που θέλουν, το οποίο μπορεί να έχει μυρωδιά από ένα απλό αγαπημένο σαπούνι, μέχρι το… σάλι της γιαγιάς τους! Για να φτιαχτεί το άρωμα χρειάζονται από έξι μήνες μέχρι και δύο χρόνια. Λογικό βέβαια, αφού ο κάθε Οίκος εισχωρεί κυριολεκτικά στα άδυτα της προσωπικής ζωής του καθενός, ρωτώντας τον ή την ενδιαφερόμενη λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς θέλει το άρωμα. Ο πελάτης μυρίζει δεκάδες ουσίες και στο τέλος φτιάχνει μία δική του ποικιλία αρωμάτων, που μεταφέρονται σε ειδική βάση δεδομένων της εταιρείας που θα φτιάξει το άρωμα.

Όσο για το αποτέλεσμα; Μόνον όποιος διαθέσει 30.000 ευρώ μπορεί να μας κατατοπίσει…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top