Νext Top Ξεκατινιάσμα για τα… τακούνια

Σκηνές απείρου «κάλλους» στο ριάλιτι μοντέλων

Νext Top Ξεκατινιάσμα για τα… τακούνια

Τα κορίτσια του «Next Top Model» έχουν ζήλο και το δείχνουν, και όχι μόνο αυτό, αλλά κάνουν και εντατικά… «μαθήματα». Νάνσυ και Ευαγγελία είπαν να ενισχύσουν τις «μοντελικές» τους ικανότητες, και να κάνουν μερικές παραπάνω πρόβες στο σπίτι προκειμένου να εντυπωσιάσουν τους κριτές. Έτσι η Νάνσυ πήρε το ρόλο του μοντέλου στην πασαρέλα, και η Ευαγγελία το ρόλο του κριτή που της έδινε οδηγίες.


Έλα όμως που οι υπόλοιπες στο σπίτι ενοχλήθηκαν, μιας και η Νάνσυ σουλατσάτριζε στην πασαρέλα πέρα δώθε με τα δωδεκάποντα ,με αποτέλεσμα μερικές που κοιμόντουσαν να χάσουν τον ύπνο το��ς και να της κάνουν την… παρατήρηση. Η Νάνσυ αντί να ζητήσει συγγνώμη «πούλησε» ειρωνία λέγοντας «αύριο θα σηκωθώ έξι το πρωί να κάνω πρόβες» και το ξεκατίνιασμα δεν άργησε να συμβεί.


Με «μπροστάρισσα» την Ειρήνη που έσπευσε να υπερασπιστεί το δικαίωμα στον ύπνο, οι διάλογοι που ακολούθησαν είναι… «απολαυστικοί»! «Όχι δεν θα ξυπνήσεις το πρωί να κάνεις πασαρέλα! Δεν έχω την όρεξη σου να ακούω ντάμπα-ντούμπα τα τακούνια. Μου χάλασες τον βραδινό ύπνο, δεν θα μου χαλάσεις και τον πρωινό! Έχω πιει δυο χαμομήλια για να ηρεμήσω», φώναζε ωρυόμενη η Ειρήνη, με την Νάνσυ να της απαντά αφ΄υψηλού: «Το χαμομήλι κάνει κακό στα νεύρα, ειδικά όταν πας να κοιμηθείς».


Βέβαια, αυτά τα είπε μπροστά της, γιατί από πίσω της έσπευσε να συμπληρώσει η αφ΄υψηλού- δεν πέφτω στο επίπεδο σου Νάνσυ: «Το ύφος της Ειρήνης είναι πάντα δεύτερο, και προσπαθεί με τη φωνή να μας δείξει κάτι. Ας πάει να βάψει κανά μαλλί πρώτα. Έτσι μιλάει σπίτι της, έτσι φωνάζει, πρόβλημα της».


Έχουνε να δούνε τα μάτια μας ακόμα…


Κάντε κλικ και απολύστε το Τοπ-Ξεκατίνιασμα στο ριάλιτι «Next Top Model»…

Πρώτη ανάρτηση: 07/12/2010 00:00

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top