Το λεύκωμα των «Dolce&Gabbana» που κόβει την ανάσα

Κάντε κλικ και... απολαύστε το!

Το λεύκωμα των «Dolce&Gabbana» που κόβει την ανάσα

Το νέο φωτογραφικό άλμπουμ των Dolce&Gabbana έρχεται και αναμένεται να κόψει την… ανάσα! Εμπνευσμένο από τα αρσενικά αρχέτυπα, το «Uomini» ή αλλιώς «Άνδρες», απεικονίζει το αντρικό σώμα από μια άλλη οπτική γωνία: ως μοντέλο άξιο έμπνευσης, και ως ένα ιδανικό ομορφιάς που ξεπερνά το χρόνο, τις τάσεις και τις κουλτούρες.

Ο τόμος αποτελεί συμπληρωματική έκδοση στις προηγούμενες που είχαν πραγματοποιήσει οι Dolce&Gabbana, με αφορμή την 20η επέτειο της αντρικής συλλογής του οίκου. Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Rizzoli και περιλαμβάνει τόσο ασπρόμαυρες όσο και έγχρωμες φωτογραφίεςτου Marianno Vivanco, οι οποίες πάνε ένα βήμα παραπέρα: δεν αποτελούν μια σειρά από γνωστά πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει στις πασαρέλες, αλλά μια απεικόνιση του ανθρώπινου είδους.

Στο «Uomini», ο άνδρας απεικονίζεται ως ένας σύγχρονο�� Άδωνης, παραπέμποντας στις Ελληνορωμαϊκές παραδόσεις: ο άνδρας ήρωας-αθλητής-στρατιώτης. Ξεφυλλίζοντας το, ο αναγνώστης-θεατής θα βρεθεί μπροστά σε τέλεια σώματα και γυμνασμένους μύες οι οποίοι ωστόσο δεν χάνουν ούτε ένα εκατοστό αισθησιασμού και χάρης.

Το λεύκωμα θα διατίθεται από το Δεκέμβριο του 2010στις μπουτίκ των Dolce&Gabbana,καθώς και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία. Το τελευταίο μάλιστα τμήμα του είναι αφιερωμένο σε ένα σύμβολο των δεκαετιών του 1980 και 1990, τονTony Ward: αποκαλύπτοντας τον εαυτό του μπροστά στο φωτογραφικό φακό χωρίς την παρέμβαση βελτιωτικών φίλτρων, το αποτέλεσμα είναι ένα: σειρά φωτογραφιών που μπορεί να αναδεικνύουν μια πρωτόγονη γοητεία αλλά εντούτοις είναι εμποτισμένες με αισθησιακή διάθεση και ερωτισμό.

Αν και το ημερολόγιο απευθύνεται στον αντρικό πληθυσμό, το σίγουρο είναι ότι αποτελεί ένα «χριστουγεννιάτικο δώρο» για τις γυναίκες που σίγουρα θα το λατρέψουν…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top