Εγκυος η Kate Middleton;

Τι απαντά το παλάτι του Buckingham

Εγκυος η Kate Middleton;

Σιγή ιχθύος τηρούν τα ανάκτορα του Buckingham σχετικά με τα συνεχώς αυξανόμενα δημοσιεύματα του Βρετανικού Τύπου που θέλουν την Kate Middleton να περιμένει τον πελαργό, εξ’ού και οι αρραβώνες, αλλά και η ανακοίνωση της ημερομηνίας του γάμου της με τον William. Οι τελευταίες πάντως φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν με μαγιό δεν μαρτυρούσαν κάτι τέτοιο.

Αντ’αυτού, όμως, πηγή από το παλάτι διέρρευσε την πληροφορία ότι ο πιο διάσημος φωτογράφος στον κόσμο και αγαπημένος συνεργάτης της πριγκίπισσας Diana, MarioTestino φωτογράφισε την Middleton και τον πρίγκιπα William λίγες ώρες μετά τον αρραβώνα τους και οι επίσημες φωτογραφίες θα δοθούν στην δημοσιότητα μέχρι το τέλος του χρόνου.

Ο Testino είχε φωτογραφήσει την πριγκίπισσα Diana το 1997, μόλις έναν μήνα μετά πριν τον θάνατό της στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα του Παρισιού. Ο πιο διάσημος φωτογράφος είχε δηλώσει τότε ότι αυτοί που εντυπωσιάστηκαν περισσότερο από όλους από την συγκεκριμένη φωτογράφιση ήταν τα παιδιά της Diana.

Εννοείται πως στο ενεργητικό του έχει ημερολόγια και φωτογραφίες με τις πιο διάσημες σταρ της παγκόσμιας σοουμπιζ, τις οποίες έχει φωτογραφίσει ακόμη και στις πιο προσωπικές τους στιγμές, στα 30 χρόνια της καριέρας του.

Tα αποτελέσματα της τωρινής φωτογράφισης της μέλλουσας συζύγου του William αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top