«Πώς φαντάζομαι την τελευταία μου μέρα… πάνω στην γη»

Μια άκρως ανατρεπτική συνέντευξη από την Βίκυ Καγιά

«Πώς φαντάζομαι την τελευταία μου μέρα… πάνω στην γη»

Μια διαφορετική συνέντευξη έδωσε η Βίκυ Καγιά και σε αυτήν, ανάμεσα σε πολλά άλλα, αποκάλυψε πώς φαντάζεται την… τελευταία μέρα της Γη!

Ποιο για παράδειγμα είναι το τελευταίο φαγητό που θα ήθελε να φάει; «Φουαγκρά με calvados, οπωσδήποτε ένα καφέ ντε Παρί, φιλέτο με πατατούλα τηγανητή και για επιδόρπιο ένα φοντί σοκολά ή μία κρεπ σουζέτ με πορτοκάλι».

Και εάν πήγαινε στον παράδεισο, ποια επίδειξη μόδας θα παρακολουθούσε; «Τον Alexander Mc Queen, με τον οποίο θα γίνουμε σίγουρα κολλητοί. Θα του κάνω δωρεάν φίτινγκ και σε ό,τι άλλο χρειαστεί θα είμαι δίπλα του».

Οσο για το ποιο είναι το πρόσωπο από το οποίο θα ήθελε να πάρει συνέντευξη στην κόλαση ή στον παράδεισο; «Από τον Τζον Λένον. Θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς συνέβη».

Το καλύτερο η Βίκυ το άφησε για το τέλος. Ποιος τίτλος δημοσιεύματος θα σας έκανε να χαμογελάσετε ακόμη και εάν τον διαβάζατε από τον παράδεισο;

«Ποιος κρύβεται πίσω από την δολοφονία της Βίκυς Καγιά; Οι ντετέκτιβ έχουν καταλήξει στις εξής ύποπτες. Σεράϊνα, Μόνικα ή Μαρία; Η μήπως είναι μπλεγμένες και κάποιες από τον δεύτερο κύκλο;» Θέλει να μας πει κάτι που δεν ξέρουμε και θα έπρεπε να μάθουμε;

Πηγή: NITRO

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top