Συμβουλές... τοκετού από τον Γιώργο Λιάγκα

Πο��´σαι Ελένη να δεις...

Συμβουλές... τοκετού από τον Γιώργο Λιάγκα

Όταν πριν από πολλά πολλά χρόνια, η Ελένη μιλούσε για εγκυμοσύνες, τοκετούς και οδύνες, οι περισσότεροι την «έκραζαν». Έλεγαν ότι το κάνει για λόγους τηλεθέασης, ότι πουλάει την προσωπική της ζωή και οτιδήποτε έχει να κάνει με τα παιδιά της και ότι δεν προστατεύει τον ρόλο της ως μητέρα ή μέλλουσα μητέρα.

Πολλά, μα πολλά χρόνια μετά, η – τηλεοπτική - ιστορία επαναλαμβάνεται. Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, που περιμένουν το πρώτο τους παιδί - και καλά κάνουν και όλοι τους εύχονται τα καλύτερα - παρουσίασαν αναπαράσταση τοκετού το πρωί της Δευτέρας (06/12) στο Πρωινό mou με τον μαιευτήρα-γυναικολόγο Θάνο Παράσχο.

Το δίδυμο είχε ως θέμα το θαύμα της γέννησης, το οποίο παρουσιάστηκε μέσα από ειδική πλαστική συσκευή, η οποία απεικόνιζε τον κόλπο της γυναίκας, ενώ στην… σύνθεση περιλαμβανόταν ο ομφάλιος λώρος, ένα φυσικά ψεύτικο μωρό και ένας πλαστικός πλακούντας. Ο γιατρός εξήγησε όλες τις λεπτομέρειες της διαδικασίας του φυσιολογικού τοκετού, καθώς και το γιατί συχνά οι γιατροί καταφεύγουν στην καισαρική.

Η Φαίη, κοιτούσε τον γιατρό με ύφος χαμένο στο υπερπέραν. Όταν τελείωσε το θέμα, ο Γιώργος είπε με νόημα: «Έχω την αίσθηση ότι αυτό το θέμα δεν της άρεσε καθόλου της Φαίης, νομίζω ότι ανατρίχιαζε». Η Φαίη βέβαια δεν έβγαλε λέξη και προχώρησε διακριτικά στο επόμενο θέμα.

Είπαμε παιδιά, έχετε εγκυμοσύνη μπροστά σας αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top