Η τραγουδίστρια με το μαυρισμένο μάτι απειλεί με μηνύσεις

Μετά το «μπουκέτο» άρχισε να βρίζει στο twitter της

Η τραγουδίστρια με το μαυρισμένο μάτι απειλεί με μηνύσεις

Όταν το περιοδικό Star κυκλοφόρησε με εξώφυλλο την Britney με μαυρισμένο μάτι, τα μυαλό όλων πήγε στον πρώην σύζυγό της και οι περισσότεροι νόμιζαν πως πρόκειται για παλιά φωτογραφία.

Έλα όμως που η φωτό είναι καινούρια…τι καινούρια δηλαδή πιο πρόσφατη δεν γίνεται. Άρα, το θέμα είναι ποια η σχέση της με τον νυν σύζυγό της, από τον οποίο όπως φαίνεται έχει φάει όχι μπουνιά, «μπουκέτο» ολόκληρο.

Οι φήμες ότι η τραγουδίστρια κακοποιείται από τον τωρινό της σύντροφο ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο, οπότε και η Britney εθεάθη για πρώτη φορά με μαυρισμένο μάτι.

O Jason Alexander, που παντρεύτηκε την Britney το 2004 και ο γάμος τους κράτησε μόλις 55 ώρες, δήλωσε στο περιοδικό US, πως η Britney του εξομολογήθηκε ότι ο Jason Trawick την κακομεταχειριζόταν και μάλιστα είχε ηχογραφήσει και τις συνομιλίες τους με την εξομολόγηση της σταρ.

Από την πλευρά της ωστόσο, η διάσημη ποπ σταρ, που συνεχίζει να εμφανίζεται με το μάτι…πίσσα έγραψε στο twitter της: «Αγαπητό περιοδικό Star, Radar on line, Jason Alexander και οι υπόλοιποι ψεύτες, φιλήστε τον ωραίο μου, λευκό, καταγόμενο από την νότια Λουιζιάνα κ..ο!» Λίγες ώρες αργότερα, ο εκπρόσωπός της έγραψε στον τοίχο της: «Αυτοί όλοι οι τύπου δεν ξέρουν τελικά πότε να παραιτηθούν…»

Όπως έγινε γνωστό, η τραγουδίστρια πρόκειται να κινηθεί νομικά και να καταθέσει μήνυση στα περιοδικά που δημοσ��ευσαν τις αναληθείς ιστορίες. Και έπεται… συνέχεια…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top