Άννα Βίσση: Η δουλειά είναι ο οργασμός μου

Κατάθεση ψυχής από την σουπερ σταρ του ελληνικού τραγουδιού

Άννα Βίσση: Η δουλειά είναι ο οργασμός  μου

«Όταν δεν κάνω πράγματα, δεν είμαι καλά, δεν είμαι χαρούμενη, νιώθω γριά. Η δουλειά με ενεργοποιεί με έναν τρόπο που είναι ο οργασμός μου», λέει με αφοπλιστικό τρόπο σε συνέντευξή της στο BHMAGAZINO, η Άννα Βίσση, δίνοντας αμέσως σε όλους να καταλάβουν από πού βγαίνει όλη αυτή η ενέργεια που παρουσιάζει πάνω στη σκηνή η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Η σούπερ σταρ του ελληνικού τραγουδιού συμπληρώνει μάλιστα ότι «πέντε λεπτά προτού σταματήσω να δουλεύω θα έχω πεθάνει. Πιστέψτε με, δεν το λέω για εντυπωσιασμό, θα έχω πεθάνει γιατί δεν θέλω ποτέ να πάψω να κάνω πράγματα».

Στην ίδια συνέντευξη η Άννα Βίσση εξομολογείται ότι δεν φοβάται να πάει κόντρα στην εικόνα της, ενώ στην ερώτηση αν θα μπορούσε να ζήσει στερημένη ζωή απαντά: «Μα … κυρίως στερημένη ζωή έχω ζήσει! Έχω περάσει φάσεις που ήμουν πάρα πολύ πλούσια και φάσεις που ήμουν πάρα πολύ φτωχή».

Η γυναίκα σύμβολο του ελληνικού τραγουδιού αναφέρεται και στις δυσκολίες που πέρασε τα τελευταία χρόνια, επισημαίνοντας πως ότι έγινε, έγινε για καλό.

«Πριν από αυτό είχα μάθει να ζω μέσα σε ανούσια χαρά. Δεν πλήρωνα καν διόδια, γιατί με αναγνώριζαν και μου έλεγαν “περνα”. Και ξαφνικά βρέθηκα να μου παίρνουν από το σπίτι μου τα ρούχα μου με μια νταλίκα".

Η ‘Άννα Βίσση μιλά και για την κόρη της Σοφία, για τη σχέση τους και για το πόσο άλλαξε τη ζωή της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top