Μ. Ομπάμα: Κρύβει τα καινούρια ρούχα της από τον Ομπάμα

Τι παραδέχεται η σύζυγος του πλανητάρχη

Μ. Ομπάμα: Κρύβει τα καινούρια ρούχα της από τον Ομπάμα

Τι κι αν είναι η πρώτη κυρία της Αμερικής; Γυναίκα είναι και οι συνήθειες δεν κόβονται. Σε συνέντευξη που έδωσε η Μισέλ Ομπάμα στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC, αποκάλυψε ότι πολλές φορές λέει τον σύζυγό της και πλανητάρχη, ότι τα ρούχα που φοράει δεν είναι καινούρια.

«Μπαράκ μου αυτό το φόρεμα; Ουυυυυυυυυ περσυνό είναι, αλλά δεν το φορούσα. Άλλαξα και τα κουμπιά και έγινε σαν καινούριο». Κάπως έτσι η Μισέλ θα απαντάει στον πρόεδρο της Αμερικής, όταν εκείνος τη ρωτάει αν πάαααλι πήγε για ψώνια.

Μάλιστα όπως είπε αστειευόμενος ο Ομπάμα όποτε προσέχει κάποιο καινούργιο ρούχο επάνω της, εκείνη υποστηρίζει ότι πρόκειται για παλιό. «Χρησιμοποιεί τη γνωστή τακτική, όπου υποστηρίζει ότι δεν είναι καινούργιο, εννοώντας ότι το αγόρασε πριν από ένα μήνα, και ας είναι η πρώτη φορά που το φοράει».

Οι ερωτευμένοι Ομπάμα αποκάλυψαν ότι πάντα προσέχουν ο ένας τον άλλον και ο πλανητάρχης κάνει συνεχώς κομπλιμέντα στην σύζυγό του. Πολλά σχόλια έχει ακούσει η Μισέλ για τα γυμνασμένα χέρια της και στη συνέντευξη όταν ρωτήθηκε είπε: Ποτέ δεν θα βαρεθώ να ακούω καλά σχόλια για τα χέρια μου. Αν είναι κομπλιμέντα, όπως όλες οι γυναίκες, θέλω να τα ακούω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top