Αποκάλυψη: Παίκτρια του x-factor στην Eurovision!

Απίστευτο κι όμως... αληθινό

Αποκάλυψη: Παίκτρια του x-factor στην Eurovision!

Μετά από δεκατρία χρόνια απουσίας, η Ιταλία επιστρέφει στον διαγωνισμό της Eurovision!

Σύμφωνα με το site της Eurovision, η γειτονική χώρα αναμένεται να καταθέσει και επίσημα την αίτηση συμμετοχής της στη φετινή διοργάνωση του Ντίσελντορφ, που θα γίνει το πρώτο δεκαήμερο του Μαϊου του 2011.

Οι αιτίες που η χώρα απείχε εδώ και πολλά χρόνια από τον διαγωνισμό, ήταν ως επί το πλείστον οικονομικοί λόγοι, αλλά και η έλλειψη ενδιαφέροντος από το ιταλικό κοινό. Σημαντικότατο ρόλο έπαιξε βεβαίως το γεγονός ότι οι Ιταλοί έχουν κερδίσει μόλις δύο φορές στον διαγωνισμό, κάτι που σίγουρα τους αποθάρρυνε από το να συνεχίσουν. Η τελευταία τους νίκη ήταν το 1990. Η πρώτη συμμετοχή της Ιταλίας στην Eurovision ήταν το 1956.

Τώρα, όμως, οι Ιταλοί που έχουν παράδοση στα μουσικά φεστιβάλ πήραν την απόφαση να επιστρέψουν στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού και μάλιστα τη χώρα ενδέχεται να εκπροσωπήσει η νικήτρια του τέταρτου ιταλικού «X Factor», Nathalie Giannitrapani, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Σε κάθε περίπτωση, οι χώρες που θέλουν να λάβουν μέρος στη Eurovision πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι το τέλος του χρόνου.

Πρώτη ανάρτηση 4/10/2010 21:30

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top