Κ.Κρομμύδας: Δεν είμαι σαν το Σωτήρη του σήριαλ

Ο κακός γιατρός από τη Ζωή της Άλλης αποκαλύπτεται

Κ.Κρομμύδας: Δεν είμαι σαν το Σωτήρη του σήριαλ

Για το ρόλο του στο σήριαλ «Η Ζωή της Άλλης», για τα σχέδια του, αλλά και για τα όσα συμβαίνουν στην τηλεόραση μίλησε ο Κώστας Κρομμύδας.

Ο τηλεοπτικός Σωτήρης, ο κακός γιατρός της καθημερινής σειράς του MEGA, είναι όπως λέει περήφανος που συμμετέχει στη σειρά. «Το σήριαλ είναι συνολική δουλειά. Είμαστε οργανωμένοι γι΄ αυτό και βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα. Είναι η πρώτη φορά που ζω τόσο μεγάλη επιτυχία».

Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κοινά σημεία με τον ήρωα που υποδύεται. «Όταν βλέπει ο κόσμος έναν ηθοποιό σε ένα ρόλο, νομίζει ότι έτσι είναι και στη ζωή του. Εγώ δεν είμαι σαν το Σωτήρη, το ρόλο που υποδύομαι».

Σχολιάζοντας το τηλεοπτικό τοπίο προέβλεψε ότι: «και το 2011 θα γεμίσουν τα κανάλια με ριάλιτι. Τα τελευταία χρόνια όμως και εμείς δεν κάναμε καλή δουλειά και βρήκαν χώρο τα ριάλιτι και μπήκαν. Θα ξεκινήσουμε από την αρχή και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», υποστήριξε ο Κώστας Κρομμύδας .Αποκάλυψε πως και εκείνος θα ήθελε να παίζει στο «Νησί». «Είναι μια δουλειά με ποιότητα. Είναι δύσκολα τα γυρίσματα αλλά όσοι παίζουν στη σειρά θα τη δείχνουν στα παιδιά τους και θα λένε κάναμε και μια σειρά που έμεινε στην ιστορία»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top