Το ροζ σκάνδαλο με την J. Lοpez

Καυτό DVD θέλει να κυκλοφορήσει ο πρώην άντρας της

Το ροζ σκάνδαλο με την J. Lοpez

Μέρες αγωνίας περνά η Jennifer Lopez, η οποία κάνει αγώνα για να εμποδίσει να βγει στη δημοσιότητα dvd με καυτές ερωτικές στιγμές.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη ζητώντας από τον πρώην σύζυγό της Ojai Noa και από τον ατζέντη του Ed Meyer να σταματήσουν τις προσπάθειες να πουλήσουν στην αγορά video με τις προσωπικές στιγμές του πρώην ζευγαριού.

Η... μαγνητοσκόπηση είχε γίνει στη διάρκεια του γάμου της Lopez και του Noa. Ένας γάμος ο οποίος κράτησε μόλις 11 μήνες.

Η πλευρά του Noa όμως υποστηρίζει πως στα «γυρίσματα», η Χολιγουντιανή σταρ δίνει τη συγκατάθεση της για να γυριστούν οι… επίμαχες στιγμές. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην άντρας της Lopez προσπαθεί να της κάνει δύσκολη τη ζωή.

Ο Ojai Noa και στο παρελθόν προσπάθησε να δημοσιεύσει βιβλίο με πικάντικες ιστορίες από την εποχή που ζούσε μαζί της. Οι δικηγόροι της τραγουδίστριας αναφέρουν πάντως ότι στο επίμαχο dvd περιλαμβάνονται αυστηρά προσωπικές στιγμές και δεν έχει δοθεί ποτέ το ΟΚ από την Πορτορικανή σταρ να βγουν στη δημοσιότητα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top