Κουιζ: Πασίγνωστη αστρολόγος της τηλεόρασης κρύβει...καλοκαίρια

Ήθελε η καινούρια ταυτότητα να την γράφει 5 χρόνια μικρότερη

Κουιζ: Πασίγνωστη αστρολόγος της τηλεόρασης κρύβει...καλοκαίρια

Ο ανάδρομος Ερμής; Ο Κρόνος στο Ζυγό; Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας; Κάποιος από τους πλανήτες δεν ήταν σε ευνοϊκή θέση και η πασίγνωστη αστρολόγος πιάστηκε να λέει ψέματα. Όχι όμως σε κάποια φίλη της ή στους συνεργάτες της , αλλά στην αστυνομία.

Τα χρόνια περνούσαν από πάνω της και την βάραιναν, οπότε θέλησε να κάνει τα 63 χρόνια της ηλικίας της 58. Νέα μπορεί να νιώθει α��λά ήθελε να το γράφουν και τα χαρτιά. Να δείχνει την ταυτότητα της και να το χαίρεται.

Έτσι λοιπόν προσκόμισε παραποιημένα έγγραφα στο αστυνομικό τμήμα της Χαλκίδας για να βγάλει καινούρια ταυτότητα. Τα άστρα όμως την πρόδωσαν ή δεν τα διάβασε καλά. Οι αστυνομικοί από τα παλαιότερα έγγραφα διαπίστωσαν ότι άλλη ήταν η ημερομηνία γέννησης στην παλιά της ταυτότητας, άλλη αυτή που τους έδωσε.

Στο δικαστήριο η δημοφιλής αστρολόγος δεν κατάφερε να δώσει καμία εξήγηση. Και να προσπαθούσε δηλαδή, να πείσει τους δικαστές ότι φταίει η Σελήνη μάλλον δεν θα κατάφερνε και πολλά, οπότε είπε να μη μιλήσει. Μα κυρία αστρολόγε μας πολύ κακό για το τίποτα. Τι 63ων τι 58 ετών. Τα πέντε χρονάκια ούτε που σας φαίνονται.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top