Μέμος Μπεγνής: «είμαι άθρησκος»

Γιατί προτιμά να κάνει παιδί εκτός γάμου ο ηθοποιός;

Μέμος Μπεγνής: «είμαι άθρησκος»

Έτοιμος να αρπάξει το λάβαρο της επανάστασης εμφανίστηκε ο Μέμος Μπεγνής, που σε συνέντευξή του δήλωσε αντισυμβατικός και άθρησκος, ενώ τάχθηκε κατά του γάμου. «Αν ρωτήσεις τους φίλους μου θα σου πουν ότι είμαι τρελός. Δεν μου αρέσουν τα ταμπού, δεν μου αρέσουν τα πρέπει, δεν μ’ αρέσει η κοινωνία έτσι όπως είναι οικοδομημένη πάνω σε ένα ψέμα», πρόσθεσε.

«Δεν έχω πει ποτέ ότι είμαι άθεος. Πιστεύω σε ένα ανώτερο όν αλλά όχι με τον τρόπο που με έχουν διδάξει να πιστεύουμε. Το άθρησκος δεν είναι άθεος», είπε στην εκπομπή «Μπλα Μπλα» ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «δεν μ’ αρέσουν οι θρησκείες... Για μένα μία είναι η θρησκεία: να είσαι καλός άνθρωπος και να κάνεις το καλό, τίποτε άλλο».

Μόνο... μαχαίρι δεν έβγαλε o Mέμος όταν ρωτήθηκε για τον γάμο. Τον θεωρώ ανούσιο τον γάμο! Δεν μπορώ να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου με έναν άνθρωπο σε ένα σπίτι μέσα, θα ήθελα να τον σκοτώσω! Αν το νιώσω θα το κάνω, αν και πιο πιθανό είναι να κάνω παιδί παρά γάμο», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να μιλήσει για την σημερινή κοινωνία, λέγοντας πως αξιοκρατία δεν υπάρχει. «Στον χώρο μας βλέπεις διαμάντια που λάμπουν και βλέπεις ανθρώπους που το κάνουν μόνο και μόνο για το lifestyle», είπε και τάχθηκε εναντίον όσων πάνε σε εστιατόρια και καλούν φωτογράφους ή φωτογραφίζονται με τα παιδιά τους για να αποκτήσουν δημοσιότητα έστω και για μερικές μέρες.

«Μια ωραία εμφάνιση βοηθάει, όμως, δεν μ’ αρέσει ότι βάζουν ταμπέλες σε κάποια πράγματα», υπογράμμισε ο σέξι ηθοποιός και ανέφερε ότι θα παρουσίαζε εκπομπή αν του έκαναν μια ενδιαφέρουσα πρόταση, ενώ τάχθηκε κατά των ριάλιτι λέγοντας πως «είναι μια φάση της τηλεόρασης που θα περάσει και θα γυρίσουμε στις παλιές καλές εποχές».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top