Sarah Jessica Parker: «νιώθω σαν λουλούδι που μαραίνεται»

Η σέξι φωτογράφηση και η κουβέντα για τα γηρατειά

Sarah Jessica Parker: «νιώθω σαν λουλούδι που μαραίνεται»

«Ναι, γερνάω! Θεέ μου, γερνάω όλη την ώρα. Νιώθω σαν τα λουλούδια που μαραίνοντ��ι μπροστά σου στις ταινίες», λέει η Sarah Jessica Parker, προσθέτοντας πως δεν φοβάται τον χρόνο που περνά. Άλλωστε, η φωτογράφηση που συνοδεύει την συνέντευξή της αποδεικνύει πως όσο μεγαλώνει... ομορφαίνει!

Η 45χρονη σταρ του «Sex & The City» κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού «Elle» Ιανουαρίου, στο οποίο και μίλησε για τον χρόνο και τα τρία παιδιά που μεγαλώνει με τον σύζυγό της, τον ηθοποιό Matthew Broderick.

«Δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω για τα γηρατειά. Ναι, γερνάω... Αλλά τι μπορώ να κάνω; Να συμπεριφέρομαι σαν ανισόρροπη;», διερωτάται η Sarah, που με το κορμί και το στυλ που έχει δείχνει σαφώς μικρότερη από την ηλικία της.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για την οικογένειά της, επισημαίνοντας πως τα δίδυμα που απέκτησε τον Ιανουάριο του 2009, Marion και Tabitha, απορροφούν τον περισσότερο χρόνο της.

«Αν δεν τις συναντήσεις δεν μπορείς να καταλάβεις... Δεν μπορώ να σου πω τι φασαρία επικρατεί στο δωμάτιο», λέει η Sarah και συμπληρώνει πως τα κορίτσια που απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας διαφέρουν από τον 8χρονο γιό της, Wilkie.

«Τις αγάπησα αμέσως αλλά όλα -το μέγεθός τους, το σχήμα του κεφαλιού τους, το χρώμα των μαλλιών τους, οι μύτες τους, τα μάτια τους- ήταν καινούργια σε μένα. Είναι εντελώς διαφορετικό από τον Wilkie», λέει χαρακτηριστικά.

Δείτε την φωτογράφηση της ηθοποιού...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top