Γιατί ξινίστηκαν David Beckham και πρίγκιπας William;

Με τα μούτρα στο πάτωμα ζήτησαν συγνώμη...

Γιατί ξινίστηκαν David Beckham και πρίγκιπας William;

Στραβομουτσούνισαν ο David Beckham και ο πρίγκιπας William που περίμεναν πως και πώς να πάρει η Αγγλία την διοργάνωση του Μουντιάλ το 2018, αλλά έμειναν με... την χαρά, αφού ανέλαβε η Ρωσία! Τέτοια είναι η απογοήτευση των Άγγλων, που οι εφημερίδες τους κάνουν λόγο ακόμα και για ρώσικες μίζες προς μέλη της FΙFA.

Ο 35χρονος σούπερ σταρ των γηπέδων και ο μελλόνυμφος πρίγκιπας έμειναν «παγωτό» όταν άκουσαν τον Σεπ Μπλάτερ να ανακοινώνει πως η Ρωσία θα φιλοξενήσει το Μουντιάλ του 2018. Είχαν πάει στη Ζυρίχη με τον αέρα του νικητή βλέπετε και τελικά έφυγαν με αδειανά τα χέρια...

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπατριώτες μας... Δεν υπάρχουν πιο παθιασμένοι οπαδοί στο ποδόσφαιρο από τους Άγγλους», δήλωσε ο ξινισμένος Beckham, ενώ ο William αρκέστηκε να ευχηθεί στη Ρωσία τα καλύτερα.

Το σύστριγκλο που επικρατεί στην γηραιά Αλβιόνα δεν περιγράφεται! Κάποια από τα μέσα ενημέρωσης κατηγορούν την FIFA ότι το παιχνίδι ήταν στημένο γιατί μέλη της τα τσέπωσαν από τους Ρώσους, ενώ άλλα επικρίνουν τον Beckham, τον William και τους άλλους αρμόδιους ότι ξόδεψαν 15 εκατομμύρια στερλίνες σε καιρούς χαλεπούς απλά για να περάσουν καλά στην Ελβετία!

Την ίδια ώρα, το χαμόγελο του Vlandimir Putin -που δεν πήγε στην Ζυρίχη για να μην επηρεάσει με την παρουσία του, όπως είπε- ξεπερνούσε σε μυστήριο και αυτό της Τζοκόντα! Βέβαια, δεν παρέλειψε να απαντήσει στις κατηγορίες των Βρετανών για δωροδοκία, κάνοντας λόγο για «απαράδεκτες πρακτικές».

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην Ζυρίχη μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο Ρώσος πρωθυπουργός έκανε μαθήματα... ιστορίας, με αναδρομή στον δύσκολο χειμώνα του Λένινγκραντ κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. «Δεν υπήρχε φαγητό, ούτε θέρμανση, ούτε ηλεκτρικό, ούτε νερό. Οι συνθήκες ήταν φρικτές. Όμως και σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς διεξάγονταν ποδοσφαιρικοί αγώνες», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top