Η… αηδιαστική χειρονομία της Sharon Stone

Καθάρισε τα δόντια της με το… δάχτυλο!

Η… αηδιαστική χειρονομία της Sharon Stone

Όλοι θυμόμαστε τη Sharon Stone από την «κλασική» σκηνή του «Βασικού Ενστίκτου» η οποία άναψε «φωτιές» σε εκατομμύρια άνδρες ανά τον κόσμο και την καθιέρωσε ως μια από τις πιο sexy ηθοποιούς του Χόλυγουντ.

Ωστόσο, επειδή όλοι έχουμε και τις «κακές στιγμές» μας, φαίνεται πως μάλλον η διάσημη ηθοποιός «την πάτησε», καθώς ο φακός την «έπιασε»να καθαρίζει τα δόντια της χρησιμοποιώντας τον δάχτυλο της. Μάλλον κάτι είχε σφηνωθεί ανάμεσα τους και μη μπορώντας να τα καθαρίσει μπροστά από έναν καθρέφτη, αποφάσισε να αναλάβει δράση μόνη της.



Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο σ΄αυτό αλλά πήρε και μια πολύ αστεία γκριμάτσα. Το αποτέλεσμα; Μια άκομψη και ακαλαίσθητη Stone που σε τίποτα δεν θυμίζει το σούπερ σέξι θηλυκό που γνωρίζαμε.



Πάντως δεν πρέπει να ήταν και «η βραδιά της», μιας και σε άλλες φωτογραφίες ο φακός «τσάκωσε» την διάσημη σταρ να τα έχει «τσούξει» λιγάκι: κρατώντας ένα ποτήρι στο χέρι φαίνεται ολίγον τι «χαμένη».



Ωστόσο, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι παρά τα εμφανή σημάδια του χρόνου πάνω της και την άσχημη γκριμάτσα, η Sharon Stone συνεχίζει να παραμένει μια από τις πιο σέξι και γοητευτικές γυναίκες του Χόλυγουντ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top