«Το μεγαλύτερό μου ελάττωμα είναι ότι… τρώω τα νύχια μου!»

Θέλει να τα... κοντύνει;

«Το μεγαλύτερό μου ελάττωμα είναι ότι… τρώω τα νύχια μου!»

Στο άκουσμα του ονόματος της Ζέτας Δούκα, πολλά πράγματα έρχονται στο μυαλό του καθενός. Ότι είναι ικανή, ανατρεπτική, σούπερ σέξι, εως και πρωτοποριακή σε πολλά πράγματα που έχει κάνει μέχρι σήμερα. Αφήστε που στο ενεργητικό της έχει και μία μακροχρόνια σχέση με τον Νίκο Καρβέλα. Αυτά μπορεί κάποιος να τα σκεφτεί. Αυτό που σίγουρα αποκλείεται να του έλθει στο μυαλό είναι ότι η Ζέτα τρώει… τα νύχια της!

Εκεί λοιπόν που διαβάζαμε την άκρως βαθυστόχαστη συνέντευξή της, όπου μιλά για την «ακροβασία» - όπως την χαρακτηρίζει - που βιώνει φέτος ανάμεσα στο θέατρο και το τραγούδι, (σ.σ. πρωταγωνιστεί στην Μαύρη Κωμωδία στο Θέατρο Μουσούρη, ενώ ταυτόχρονα τραγουδά στο κέντρο Socialista στο Γκάζι με το συγκρότημα των 15-50), η Ζέτα Δούκα αποκαλύπτει την πιο κακή συνήθεια που έχει: «Πολύ κακή συνήθεια είναι ότι τρώω τα νύχια μου, αλλά δεν μπορώ και δεν θέλω να την κόψω!»

Η Ζέτα Δούκα είναι και ηθοποιός και τραγουδίστρια. Και μέχρι σήμερα έχει κάνει πολλά πράγματα. Έχει αισθανθεί άραγε ότι έχει καβαλήσει το καλάμι;

«Έχω ξαναπεί ότι τα καλάμια και οτιδήποτε καλό ή κακό εκδηλώνεται κάποια στιγμή, το έχει κάποιος μέσα του. Δεν πουλάνε πουθενά «καλάμια». Ο,τι εκδηλώνεται στον άνθρωπο, σημαίνει πως η δεδομένη στιγμή ήταν η κατάλληλη για να το εξωτερικεύσει. Αν δεν το έχεις, δεν μπορείς και να το εκδηλώσεις».

Κι επειδή η πραγματικότητα προσγειώνει πολύ απότομα τον αναγνώστη, η Ζέτα δηλώνει εξίσου χαλαρή και άνετη με οποιοδήποτε επαγγελματικό βήμα έκανε μέχρι σήμερα. «Να σας πώ την αλήθεια, ποτέ δεν είχα ιδιαίτερο άγχος. Δεν είχα αυτό το σύνδρομο το οποίο έχουν κάποιοι συνάδελφοι, να κάνω τα πάντα! Τα επαγγελματικά μου βήματα ήλθαν από μόνα τους, αβίαστα θα έλεγα, αλλά πάντα μέσα από πολύ κόπο. Δεν άγχωσα καταστάσεις και δεν κατέβαλαν. Το άγχος, το τρακ και η προσπάθεια του να βρίσκω όλο και καλύτερα πράγματα να κάνω κάτι, είναι κάτι το οποίο με ακολουθεί και ποτέ δεν φθίνει».

Σε ό,τι αφορά τους σταθμούς της καριέρας της, αναφέρει ότι δεν μπορεί να πει έναν, διότι σίγουρα θα αδικήσει κάποιον. Πάντως, κάθε δουλειά και κάθε άνθρωπος είναι για εκείνη ένας σημαντικός σταθμός της καλλιτεχνικής της πορείας.

Είναι άνθρωπος της συντροφικότητας, ωστόσο κάποιες στιγμές ζητά να μείνει και μόνη της. «Θέλω ανθρώπους γύρω μου, επενδύω πολύ τις σ��έσεις με τους φίλους μου. Θεωρώ πως φιλία είναι η σημαντικότερη επένδυση που μπορείς να κάνεις στην ζωή σου. Είμαι υπέρ της ομαδικότητας και του συνοδοιπορείν και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να αντιληφθώ την ζωή μου να πορεύομαι μόνη. Ωστόσο μου αρέσουν και αποζητώ τις στιγμές της μοναχικότητάς μου».

Και καταλήγει: «Έχω σταματήσει πολλά χρόνια να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Θεωρώ πως όσο περισσότερο ασχολείται κάποιος με τα προσωπικά ενός ανθρώπου, τόσο λιγότερο τον αφορά οτιδήποτε άλλο κάνει. Πιστεύω πως ό, τι άλλο κάνω, το οποίο δεν έχει σχέση με τα προσωπικά μου, είναι σαφώς πιο ενδιαφέρον».

Πηγή: Περιοδικό Hello

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top