Τα αγαπημένα tattoos των stars

Δείτε που και για ποιόν τα… «χτύπησαν»

Τα αγαπημένα tattoos των stars

Τα tattoos είναι μόδα και όπως είναι φυσικό η εγχώρια showbiz δεν θα μπορούσε να μην την ακολουθήσει. Ηθοποιοί, παρουσιαστές και τραγουδιστές διαθέτουν πλέον παραπάνω από ένα τατουάζ, ενώ δεν διστάζουν να εξηγήσουν τι σημαίνει και για ποιους λόγους το «χτύπησαν»!



Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο εκκεντρικός σεφ που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι «Master Chef», έχει κυριολεκτικά «χάσει τη μπάλα» αφού όπως και ο ίδιος παραδέχεται δεν γνωρίζει πόσα τατουάζ έχει στο σώμα του: «Τον Αύγουστο έκανα πέντε μόνο από βαρεμάρα».

Η Άννα Βίσση, μια από τις πρώτες κυρίες της showbiz που τόλμησαννα ενστερνιστούν αυτή τη μόδα, έχει ένα αστεράκι στο δεξί καρπό του χεριού της καθώς και ένα τατουάζ στο λαιμό της το οποίο αποτελείται από τους στίχους ενός τραγουδιού του Μάνου Χατζιδάκι. «Αποδέκτης» του μηνύματος δεν είναι άλλος από την κόρη της Σοφία στην οποία και το αφιερώνει.


Την ίδια αγάπη για «την ιδιαίτερη αυτή μορφή ζωγραφικής»όπως την χαρακτηρίζει έχει και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία έχει «ζωγραφίσει» με ένα αστεράκι την εσωτερική πλευρά του καρπού της, με ένα σταυρότη βάση του λαιμού της και με ένα τριαντάφυλλο την κοιλιά της.



Με τα αρχικά «Ν», «Χ» και «Α», η Νατάσσα Θεοδωρίδου έχει «στολίσει» χαμηλά την πλάτη της καθώς το τατουάζ της σημαίνει «Νατάσσα», «Ανδριάνα» και « Χαρά» που είναι οι δυο μεγάλες αγάπες της ζωής της, οι κόρες της.

Τελος, ο Ιωάννης Παπαζήσης, η Ευριδίκη, ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Γιώργος Πρίντεζης, είναι μερικά ακόμα από τα ονόματα της ελληνικής showbiz που έχουν αγαπήσει και υιοθετήσει αυτήν την μόδα.

Δείτε φωτογραφίες με τα tattoos των stars….

Πηγή:People

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top