Γ. Τσιμιτσέλης: «Κέρδισα 15.000 ευρώ στο πόκερ»

«Και μπλόφαρα για να τα καταφέρω»

Γ. Τσιμιτσέλης: «Κέρδισα 15.000 ευρώ στο πόκερ»

Όχι, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν έχει καμία εμμονή με τα τυχερά παιχνίδια ούτε με τον τζόγο. Ωστόσο, όταν πρόκειται για φιλανθρωπικό σκοπό, βάζει μπροστά τα δυνατά του και όπως φαίνεται έχει ρέντα! Ο 29χρονος ηθοποιός, μέσω της συμμετοχής του στο European Poker Tour της Βαρκελώνης, κατάφερε να κερδίσει 15.000 ευρώ τα οποία και θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

«Αντίπαλοι» του και άλλα γνωστά πρόσωπα από τον χώρο της showbiz. Ωστόσο, σε μεγαλύτερο του «ανταγωνιστή» αναδείχθηκε ο Σάββας Πούμπουρας με τον οποίο ήταν αντιμέτωποι ως φιναλίστ. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παραδέχεται ότι μπλόφαρε, κάτι που τον βοήθησε να πάρει το προβάδισμα: «Μπλόφαρα αρκετές φορές. Ήταν τόσο αγχωμένος ο Σάββας που στις τελευταίες παρτίδες του είχα πάρει τη ψυχολογία».

Όσο για το αν του αρέσει να ρισκάρει; «Ναι μου αρέσει αρκετά. Και μόνο που έφυγα από την Πάτρα μόνος μου χωρίς καμία γνωριμία στην Αθήνα ήταν ένα ρίσκο για μένα». Η «ειρωνία» μάλιστα στην όλη υπόθεση είναι ότι για τα πρώτα έξοδα του στην Αθήνα είχε χρησιμοποιήσει 1 εκατομμύριο δραχμές που είχε κερδίσει από το.. .Ξυστό!

Και μπορεί στη ζωή και στα χαρτιά να ρισκάρει όμως στον έρωτα το αποφεύγει: «��τον έρωτα βαδίζω εκ του ασφαλούς. Δεν μπορώ να ρισκάρω τη σχέση μου τα αισθήματα μου. Θέλω να προχωράω με την καρδιά αλλά και με τη λογική».

Όλοι οι αγώνες του European Poker Tour, θα μεταδοθούν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς από τον Alpha.

Πηγή: People

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top