Άριελ Κωνσταντινίδη: «η Αλίκη ήξερε ένα χρόνο πριν ότι θα πεθάνει»

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός για την μεγάλη πρωταγωνίστρια

Άριελ Κωνσταντινίδη: «η Αλίκη ήξερε ένα χρόνο πριν ότι θα πεθάνει»

To ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε προαισθανθεί τον θάνατό της ένα χρόνο πριν πεθάνει αποκάλυψε η Άριελ Κωνσταντινίδη, μιλώντας στην εκπομπή «Super Star»! Παράλληλα, τόνισε πως αρνήθηκε να υποδυθεί την μεγάλη πρωταγωνίστρια για συναισθηματικούς λόγους.

Η γνωστή ηθοποιός δούλεψε πρώτη φορά στο πλευρό της Αλίκης σε ηλικία 8 ετών, με αποκορύφωμα την «Μελωδία της Ευτυχίας», ενώ η σχέση τους συνέχισε και μετά το τέλος της επαγγελματικής τους συνεργασίας.

Όπως είπε, η μεγάλη σταρ έβλεπε όνειρα σχετικά με τον θάνατο ένα χρόνο πριν την ασθένειά της και μιλούσε στον θίασο για το ενδεχόμενο αυτό. «Μας περιέγραφε όνειρα που έβλεπε σε σχέση με το ότι την φωνάζουν από πάνω κάποιοι φίλοι που έχουν ήδη φύγει και αναρωτιόταν αν θα προλάβει να δει το σπίτι της ανακαινισμένο. Είχε κάτι τέτοια τα οποία τα έλεγε κι εμείς απαντούσαμε γιατί τα λες αυτά και σκέφτεσαι πώς θα είναι ο θάνατος;», ανέφερε.

Γιατί, όμως, η Άριελ δεν δέχθηκε να ενσαρκώσει την Αλίκη Βουγιουκλάκη παρά το ότι είχε μαθητεύσει δίπλα της και την γνώριζε καλά;

«Το έκανα για συναισθηματικούς λόγους», είπε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και πρόσθεσε: «για μένα η Αλίκη ήταν πως έχεις ένα γονέα που είναι σπουδαίος στη δουλειά και σου λένε "να γίνεις κι εσύ έτσι, διάδοχος;" Αυτό δεν είναι έτσι, είναι πολύ βαρύ για το παιδί».

Όπως πρόσθεσε, είδε μόνο ένα τρέιλερ για το σίριαλ, ωστόσο, απέρριψε το ενδεχόμενο να πάρει τον ρόλο γιατί ήταν πολύ νωρίς. «Ήταν σαν να έχεις διαβάσει ένα βιβλίο και η ταινία να μην είναι έτσι», κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top