Πού συναντήθηκαν Βανδή, Σάκης, Σκορδά, Μανωλίδου

Ολη η showbiz σε ένα πάρτι-έκπληξη

Πού συναντήθηκαν Βανδή, Σάκης, Σκορδά, Μανωλίδου

Μπορεί τα πιο γνωστά πρόσωπα της εγχώριας σοουμπιζ να συναντήθηκα στο πάρτι για τα πέντε χρόνια του περιοδικού Hello, ωστόσο αυτό που «έκλεψε την παράσταση» για μία ακόμη φορά ήταν το παρασκήνιο.

Τραγουδιστές, ηθοποιοί και παρουσιαστές έδωσαν το δικό τους στίγμα με τα όσα είπαν και τα όσα… έκαναν στην βραδιά που τα είχε όλα.

Δέσποινα Βανδή, Ελλη Κοκκίνου, Γιώργος Λιάγκας-Φαίη Σκορδά, Χάρης Χριστόπουλος, Ναταλία Γερμανού, Σίσσυ Χριστίδου και πολλοί πολλοί άλλοι έδωσαν το παρόν στην βραδιά. «Είμαι πολύ χαρούμενος και εύχομαι τα καλύτερα», δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς που έφτασε αγκαλιά με την Κάτια Ζυγούλη. «Φεύγω για λίγο για το εξωτερικό και θα τα λέμε. Όχι τόσο συχνά, αλλά θα τα λέμε», δήλωσε ο Γιώργος Λεβέντης, ενώ η Φαίη Σκορδά ανέφερε ότι ο χαρακτήρας του ανθρώπου δεν αλλάζει με την δουλειά του, ή τουλάχιστον δεν πρέπει να αλλάξει. «Εγώ θεωρώ ότι είμαι το ίδιο που ήμουν και όταν πρωτοξεκινούσα στην Θεσσαλονίκη», είπε η μέλλουσα μαμά που αν και πέντε μηνών έγκυος, εμ��ανίστηκε με σούπερ μίνι και πανύψηλες φόβες.

Όσο για την Ευγενία Μανωλίδου που επίσης ήταν στο πάρτι, δεν απάντησε σε καμία ερώτηση σχετικά με το εάν επιστρέφει στον Ant1, όπως ακούγεται τις τελευταίες μέρες. «Μέχρι το τέλος της χρονιάς είμαι στο master chef, όπου οι κουτάλες θα πάρουν φωτιά. Μέχρι τότε εκεί. Μετά, βλέπουμε…»

Δείτε τί έγινε στο πάρτι του περιοδικού στο Villa Mercedes.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top