Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν ξέρω τι είναι πλαστική γιατί απλά δεν έχω κάνει…»

Τότε εμάς κάνουν πουλάκια τα μάτια μας...

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν ξέρω τι είναι πλαστική γιατί απλά δεν έχω κάνει…»

Η μεγαλύτερη υπερβολή που έχει ακούσει τα τελευταία χρόνια η Νατάσα Θεοδωρίδου για το άτομό της είναι ότι έχει κάνει πλαστικές. Τίποτε άλλο δεν την έχει πειράξει. Ούτε κάτι που να αφορά το διαζύγιό της, ούτε κάτι που να αφορά την σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη ή τον Γιάννη Λάτσιο, ούτε τίποτα. Δεν έχει θεωρήσει τίποτε από όλα αυτά υπερβολικά. Απορεί που όλοι νομίζουν ότι έχει κάνει πλαστικές. Γιατί άραγε; Αφού η εικόνα της είναι ακριβώς η ίδια με την εποχή που πρωτοήλθε στην Αθήνα και τραγουδούσε με τον Αντώνη Ρέμο και τον Λάμπη Λιβιεράτο στις Χάντρες… αφού το πρόσωπό της σήμερα είναι το ίδιο με πριν από έξι επτά χρόνια που τραγουδούσε το Μη γυρίσεις ξανά με τον Τριαντάφυλλο.

Κυρίως, όμως, η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκάλυψε ότι αν και ήταν παντρεμένη για επτά χρόνια με τον πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο, δεν του ζήτησε ποτέ να παρέμβει ούτε στο ελάχιστο στο πρόσωπο ή το σώμα της.

Τι είπε για τις πλαστικές η Νατάσα και τα όσα έχουν ακουστεί για αυτό; «Την εποχή που ήμουνα παντρεμένη με τον Ανδρέα, είχαν ακουστεί τα απίστευτα σχετικά με όλα αυτά που μπορεί να είχα κάνει στο πρόσωπό μου ή στο σώμα μου, από την άποψη της πλαστικής χειρουργικής. Εχω ακούσει μέχρι ότι έχω σκίσει τα μάτια μου και τα έχω μεγαλώσει. Εχω ακούσει ότι τα έχω κάνει όλα… λίφτινγκ, θεραπεία για ριτίδες και τότε κυρίως. Γιατί τώρα έχουν περάσει και πέντε χρόνια που δεν είμαστε πια μαζί με οτν Ανδρέα, αλλά τότε που ήμουνα και μικρότερη τότε ήταν που δεν θτα είχα και καμία ανάγκη. Παρ’όλα αυτά είχα ακούσει τρομερές υπερβολές. Σκέψου τότε που ήταν και δέκα χρόνια πριν», δήλωσε στον Θέμη Γεωργαντά.

Οκ, δεν είπε κανείς ότι έχει κάνει ολική αναδόμηση, ούτε ανανέωση κυττάρων, ούτε συντήρηση με σούπερ θεραπείες με ακτίνες laser. Για μικρά μποτοξάκια μιλούσαν όλοι και θεραπείες που δεν «βγάζουν μάτι», είναι όμως αισθητές και ορατές. Ούτε αυτό δεν έχει κάνει; Τότε μάλλον πρέπει να κάνουν πουλάκια τα μάτια μας… Αλλά πολλά πουλάκια όμως…

Δείτε την να παρουσιάζει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά πριν από δέκα χρόνια, στο Bravo της Ρούλας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top