Παναγιώτης Μπουγιούρης: καψούρης με Κύπρια!!!

Εξομολογήθηκε τι συμβαίνει τώρα στα ερωτικά του

Παναγιώτης Μπουγιούρης: καψούρης με Κύπρια!!!

Μπορεί το περασμένο Σάββατο ο Παναγιώτης Μπουγιούρης να επιβεβαίωσε ότι είχε σχέση με την Αθηνά Οικονομάκου και να παραδέχθηκε ότι την αγάπησε, ωστόσο, μία ημέρα νωρίτερα είχε φροντίσει να αποκαλύψει ότι αυτό τον καιρό είναι ερωτευμένος με Κύπρια αλλά η σχέση τους έχει κάποια εμπόδια!

Καλεσμένος στην εκπομπή «Με την Ελίτα» του κυπριακού καναλιού «Σίγμα», ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει για το τι συμβαίνει αυτό τον καιρό στα ερωτικά του, κάνοντας λόγο για «καψούρα».

«Αυτό τον καιρό δεν έχω κάποιο δεσμό, δεν έχω κάποια σχέση αλλά ένα φλερτ μπορεί να υπάρχει», είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης, προσθέτοντας πως δεν είναι πουριτανός για να μην παραδεχθεί ότι μπορεί να έχει ελεύθερη σχέση με μια ωραία κοπέλα!

Λίγο πιο μετά «λύγισε», όμως και το παραδέχθηκε: «υπάρχει κάτι αυτόν τον καιρό που με απασχολεί, αλλά αυτή τη στιγμή είναι τόσο πρώιμο και δεν ξέρω αν θα καταφέρει να ευοδωθεί», είπε χαρακτηριστικά και το μόνο που αποκάλυψε για την ταυτότητα της κοπέλας είναι ότι είναι Κύπρια και εκτός του χώρου.

«Πολλές φορές γίνεται και εκ των πραγμάτων, δηλαδή να τώρα ας πούμε είμαι διαρκώς Αθήνα - Κύπρο, θα πάω Θεσσαλονίκη... οπότε δεν ξεκινάς αυτή τη σχέση, σχέση θα κάνεις με έναν άνθρωπο που μπορείς να είσαι συνέχεια δίπλα του και κάθε μέρα μαζί του», πρόσθεσε.

Φυσικά, από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείψει η Αθηνά Οικονομάκου, έστω και ως... υπονοούμενο! Βλέπετε, ο ηθοποιός παραδέχθηκε πως έπεσε στα πατώματα για μία γυναίκα και έλιωσε κυριολεκτικά, όμως, εκείνη τον εγκατέλειψε και από τότε δυσκολεύεται να δοθεί ουσιαστικά. Βρε για ποιά χτυπάει η καμπάνα;

Παράλληλα, ο Παναγιώτης μίλησε για την αγάπη που έχει στον πατέρα του -που βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή- χαρακτήρισε τον εαυτό του κυκλοθυμικό, παραδέχθηκε πως έχει ανασφάλειες αλλά δεν της αφήνει να βγαίνουν προς τα έξω και τόνισε πως κατάφερε να μαζέψει αρκετά χρήματα ώστε να μην αισθάνεται οικονομική ανασφάλεια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top