Anne Hathaway και James Franco οικοδεσπότες των Όσκαρ!

Τι θα γίνει αν κάποιος από τους δύο είναι υποψήφιος;

Anne Hathaway και James Franco οικοδεσπότες των Όσκαρ!

Η Anne Hathaway και ο James Franco ανακοινώθηκε πως θα είναι οι παρουσιαστές των Όσκαρ, που θα γίνουν στις 27 Φεβρουαρίου. Είναι η πρώτη φορά από το 1985 που οι οικοδεσπότες δεν θα είναι κωμικοί ηθοποιοί, ενώ ερωτηματικό παραμένει τι θα συμβεί αν κάποιος από τους δύο προταθεί για το χρυσό αγαλματίδιο!

Η επιλογή των δύο ηθοποιών -28 και 32 ετών αντίστοιχα- είναι μια κίνηση της Ακαδημίας των Όσκαρ να προσελκύσει πιο νεανικά κοινά. «Εκπροσωπούν την νέα γενιά των προτύπων του Hollywood... είναι φρέσκοι, ενθουσιώδεις και πολυτάλαντοι», επεσήμαναν οι παραγωγοί της βραδιάς, Bruce Cohen και Don Mischer.

Αυτό που όλοι αναρωτιούνται είναι τι θα συμβεί αν κάποιος από τους δύο ηθοποιούς (ή και οι δύο - γιατί όχι;) είναι υποψήφιος για Όσκαρ! Βλέπετε, οι ερμηνείες του James στο «127 Ώρες» και της Anne στο «Love & Other Drugs» είναι ικανές να τους χαρίσουν μια υποψηφιότητα... Ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει τύχει ο παρουσιαστής της βραδιάς να είναι και υποψήφιος για Όσκαρ, οπότε αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει στην περίπτωση αυτή.

Πάντως, είναι η δεύτερη σερί φορά που ένα δίδυμο αναλαμβάνει την παρουσίαση, καθώς πέρσι είδαμε τους Alec Baldwin and Steve Martin.

Εκτός από την παρουσίαση της 83ης απονομής, η Anne έχει συμμετάσχει στα Όσαρ με ένα σκετς - μιούζικαλ, ενώ και ο James είχε παίξει σε μαγνητοσκοπημένο σκετς του θεσμού εμπνευσμένο από το «Pineapple Express» με τον Seth Rogen.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top