Φορέματα εγκυμοσύνης, ντραπέ και διαμαντικά στα βραβεία SAG

Τι φόρεσε το Hollywood στην μεγάλη βραδιά πριν τα Όσκαρ

Φορέματα εγκυμοσύνης, ντραπέ και διαμαντικά στα βραβεία SAG

Την Άρτα, τα Γιάννενα και... μπόλικα διαμαντικά διάλεξαν να φορέσουν οι ηθοποιοί την βραδιά των βραβείων SAG, μία από τις μεγάλες βραδιές του Hollywood πριν την απονομή των Όσκαρ.

Την παράσταση έκλεψε η Νάταλι Πόρτμαν, που και το καλύτερο βραβείο πήρε και φόρεμα εγκυμοσύνης ειδικά για εκείνη φόρεσε και με κοσμήματα 2 εκατομμυρίων εμφανίστηκε! Η ηθοποιός ντύθηκε με φόρεμα jungle του Azzaro και διαμάντια του οίκου Tiffanys, ενώ από κοντά ακολούθησε η Τζένιουαρι Τζόουνς που βρέθηκε στο επίκεντρο χάρη στην chanecaille δαντέλα της Carolina Herrera που φόρεσε.

Η ελληνική αρχα��ότητα είχε την τιμητική της, με πολλές κυρίες του Hollywood να περπατούν στο κόκκινο χαλί αλά Καρυάτιδες. Versace με ασύμμετρο ώμο έβαλε η Χίλαρι Σουάνκ, Chanel προτίμησε η Νταιάνα Άγκρον, Louis Vuitton με διαμάντια Leighton η Κλερ Ντέινς και Oscar de la Renta οι Τζένιφερ Λόρενς και Λία Μισέλ οι οποίες φόρεσαν και ζώνες που μαγνήτισαν τα βλέμματα.

Στα λευκά ντύθηκαν Εύα Λονγκόρια (Georges Hobeika) και Έιμι Άνταμς (Herve Leroux), ενώ μαύρη μαυρίλα πλάκωσε ήταν η Νικόλ Κιντμαν (που αποφάσισε να... σουλουπωθεί σε σχέση με τις Χρυσές Σφαίρες και φόρεσε Nina Ricci).

Ασορτί με το κόκκινο χαλί εμφανίστηκαν οι Τίνα Φέι, Μίλα Κούνις και Τζουλιάνα Μάργκολις, με την δεύτερη να... αντιγράφει την Μισέλ Ομπάμα: φόρεσε Alexander McQueen όμοιο με εκείνο της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ κατά την επίσκεψη του Κινέζου πρωθυπουργού στον Λευκό Οίκο, μόνο που αντί για μαύρες είχε εκρού «πινελιές».

Στην αποθέωση των εμφανίσεων μπορεί κάλλιστα να μπει το βαθύ μωβ Marchesa της Κιμ Καρντάσιαν, ενώ σκέτη απογοήτευση ήταν το μαύρο με χρωματιστές ρίγες Prada της Χέιλι Σάινφελντ που είχε βάψει το νύχι σε ροζάκι ασορτί με ρίγα του φορέματος και το μπαλετικό ροζ της Άντζι Χάρμον δια χειρός Monique Lhuillier.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top