«Η ελληνική ομογένεια είναι περήφανη για τη Νίκη Πόντε»

Η οικογένεια από το Τορόντο και η συγγένεια με τον Μουστάκα

«Η ελληνική ομογένεια είναι περήφανη για τη Νίκη Πόντε»
«Περήφανοι» δηλώνουν οι συγγενείς της Νίκης Πόντε, που ήρθαν σύσσωμοι από το Τορόντο του Καναδά, για να την στηρίξουν και να την θαυμάσουν πρώτη φορά από κοντά στο live του X-Factor.

Η γιαγιά Αυγή, η μαμά Μαρίνα, ο μπαμπάς Ρουί και ο αδερφός της Αλέξανδρος, ταξίδεψαν αποκλειστικά για να δουν την πολυαγαπημένη τους Νίκη, που όπως λένε τους έκανε υπερήφανους: «Είμαι πολύ συγκινημένη και πολύ χαρούμενη που έκανε υπερήφανη όλη την ελληνική ομογένεια. Είναι όλοι πολύ χαρούμενοι. Μαζευόμασταν, την παρακολουθούσαμε, την ψηφίζαμε και κλαίγαμε. Μας έχει λείψει πολύ», δήλωσε όλο καμάρι η γιαγιά , που σημειωτέον είναι και αυτή «αηδόνι» στη φωνή!

Η μαμά της από την άλλη, δήλωσε ότι αν και της λείπει η κόρη της «πάντα της λέω να κάνει αυτό που αγαπάει και πάντα αγαπάει το τραγούδι, αλλά αγαπάει και τα ελληνικά τραγούδια. Και πάντα τραγουδά ελληνικά τραγούδια». Μάλιστα, η οικογένεια της είναι από την αρχή δίπλα της σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα, αφού ταξίδεψαν οικογενειακώς πολλά χιλιόμετρα προκειμένου η Νίκη να παρευρεθεί στις οντισιόν του X-Factor.

Στο σπίτι, εκτός από την φυσική παρουσία της Νίκης τους έχει λείψει και η φωνή της: «Στο σπίτι δεν σταματά να τραγουδά και να παίζει πιάνο, και αυτό μας είχε λείψει» είπε η μαμά της, ενώ αποκάλυψε ότι σε περίπτωση που η Νίκη κάνει καριέρα στην Ελλάδα, «θα τη χάσουμε αλλά θα τη βλέπουμε όσο μπορούμε».

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, έγινε γνωστό ότι η Νίκη έχει συγγένεια και με τον ηθοποιό Σωτήρη Μουστάκα αφού ο παππούς της ήταν πρώτος ξάδερφος του μεγάλου ηθοποιού.

Για το τέλος, η Νίκη τραγούδησε ντουέτο μαζί με τη γιαγιά της, αποδεικνύοντας πως μάλλον είναι κληρονομικό το χάρισμα!

Δείτε την Νίκη και την οικογένεια της στην εκπομπή «10 με 1 μαζί»…


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top