Παπουτσάκη: «ποιος χ**τηκε; στην Ελλάδα ζούμε!»

Με τι «τα πήρε» η ηθοποιός;

Παπουτσάκη: «ποιος χ**τηκε; στην Ελλάδα ζούμε!»
Το άχτι της έβγαλε σήμερα το πρωί η Κατερίνα Παπουτσάκη στο «Πρωινό mou». Μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν πριν από δυο χρόνια της χρέωναν ανυπόστατους συντρόφους, την έκριναν για το σίριαλ «Αλίκη» και την εμφάνιζαν ως μια άλλη «Κατερίνα», δήλωσε ότι πλέον το έχει ξεπεράσει και δεν την νοιάζει η δημόσια εικόνα της: «Ποιος χεστη*ε; Στην Ελλάδα ζούμε, έλεος! Δεν μπορώ να ζήσω για τους άλλους, για μια εικόνα».

Μιλώντας για τη σχέση της με τον Ορέστη Τζιόβα, διέψευσε τα δημοσιεύματα περί γάμου, ενώ σχολίασε και τη δήλωση του «καλού» της, ο οποίος είχε πει ότι δεν σκέφτονται το γάμο: «Την αλήθεια λέει. Είναι αυθόρμητος και αυθεντικός άνθρωπος». Μπορεί για γάμο ούτε λόγος, αλλά το ενδεχόμενο ενός παιδιού δεν το αποκλείει: «Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω ένα παιδί, αλλά δεν ήταν ποτέ στα όνειρα μου να παντρευτώ με την σφραγίδα του γάμου. Με φοβίζει αυτό».

Στο σύντροφο της όπως λέει την τράβηξαν «οι κώδικες, το χιούμορ και η αυθεντικότητα», ενώ παραδέχτηκε ότι ζηλεύει αλλά «σε πολύ φυσιολογικά πλαίσια, πολύ cool με χιούμορ. Δεν θα κολλήσω τον άλλον στον τοίχο, αν φυσικά δεν μου έχει δώσει δικαίωμα. Ούτε θα φανταστώ ιστορίες, ούτε θα είμαι συνέχεια στην τσίτα. Μια φορά το έχω κάνει. Έχω ψάξει κινητό γιατί όταν ψάχνεις βρίσκεις, γι΄αυτό δεν ψάχνεις».

Το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση συνειδητά δεν έχει υπάρξει. Ωστόσο, την έχουν απατήσει: «Με έχουν απατήσει και το έχω πιάσει. Το έμαθα μετά αφού χώρισα, εντελώς τυχαία. Ηλθε μια γυναίκα και μου είπε ότι ο σύντροφός της ήταν και ο... δικός μου!». Η ίδια δεν έχει απατήσει κανένα σύντροφο της: «Πάντα τελείωνε κάτι για να ξεκινήσει κάτι άλλο. Ίσως περνούσε μέσα από μια φάση φλερτ όμως». Μάλιστα, αποκάλυψε ότι καμία από τις σχέσεις της μέχρι σήμερα δεν της έχει κάνει πρόταση γάμου: «Δεν μου έχουν κάνει ποτέ πρόταση γάμου. Προφανώς τους τρομάζω με τις δηλώσεις μου», ενώ όπως είπε στη ζωή της συγχωρεί ανθρώπους: «Φυσικά και συγχωρώ ανθρώπους. Το συγγνώμη και το ευχαριστώ είναι πολύ σημαντικές λέξεις για μένα και τις χρησιμοποιώ πολύ».

Η μεγαλύτερη της ανασφάλεια είναι ο φόβος του θανάτου, ενώ παραδέχεται ότι πλέον δεν έχει κόμπλεξ με την εξωτερική της εμφάνιση: «Μικρότερη είχα ένα θεματάκι με τα αυτιά μου και τη μύτη μου». Σε γενικές γραμμές πάντως «μια χαρά νιώθω με την εικόνα μου. Ξανθιά μου άρεσα μόνο άβαφτη. Όταν ήμουν βαμμένη, ήταν πολύ λαϊκό. Γενικότερα, είμαι φύσει-θέσει μελαχρινή».

Εκτός από τον σύντροφο της, δίπλα της είναι και η οικογένεια της με τους οποίους όπως λέει «Τα μοιράζομαι όλα με τον μπαμπά και τη μαμά μου. Ο,τι μου συμβαίνει παίρνω και τους δυο τηλέφωνο».Όσο για το σπίτι στο οποίο μένει με τον αγαπημένο της; «Το αγαπώ πολύ. Έχει καλή ενέργεια και είναι χουχουλιάρικο».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top