Ξεσάλωσαν Gisele και Ambrosio

Τα έδωσαν όλα σε ένα ξέφρενο πάρτι

Ξεσάλωσαν Gisele και Ambrosio
Τα έδωσαν όλα τα δυο αγγελούδια της Victoria Secret: ο λόγος φυσικά για την Gisele Βundchen και την Alessandra Ambrosio, που εκτός από την αγάπη τους για το μόντελινγκ, μοιράζονται και το ίδιο «βραζιλιάνικο» αίμα.
Οι δυο καλλονές και παγκοσμίου φήμης μοντέλα, επισκέφτηκαν την πατρίδα τους τη Βραζιλία και έκαναν ένα ξέφρενο πάρτι στο Sao Paolo, προκειμένου να δώσουν με τον δικό τους τρόπο το παρόν ��την Εβδομάδα Μόδας που διοργανώνεται στην πόλη τους.

Και τι δεν έκαναν τα δυο σούπερμοντελς που ήταν ομολογουμένως σε μεγάλα κέφια! Ανέβηκαν στα μπαλκόνια, χόρεψαν στο ρυθμό της μουσικής, χαιρέτησαν τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί και το διασκέδασαν με την ψυχή τους!

Λίγο αργότερα, ανέβηκαν και στην πασαρέλα, αποδεικνύοντας γιατί είναι τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο: φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες της κολεξιόν Colci Fall, τα έδωσαν όλα και στο catwalk, αφήνοντας άφωνους κοινό και θεατές.
Guest star της βραδιάς ο Ashton Kutcher, που είπε να θυμηθεί τα παλιά και να ανέβει ξανά στην πασαρέλα, μιας και ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο. Όπως είναι φυσικό, από τις πρώτες σειρές δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγος του Demi Moore, που θαύμασε και με το παραπάνω τον αγαπημένο της την ώρα που έκανε πασαρέλα…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top