Αποκλειστικές εικόνες από την συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Πότε θα κάνει κοινή εμφάνιση με την Ζέτα

Αποκλειστικές εικόνες από την συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Είναι ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι ή η καλοπέραση των τελευταίων μηνών; Ίσως και τα δύο οδήγησαν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο φαγητό και ίσως και τα δύο να ήταν ο λόγος που ο τραγουδιστής εμφανίστηκε με αρκετά παραπανίσια κιλά στην συναυλία που έδωσε το Σάββατο το βράδυ για φιλανθρωπικό σκοπό στην Αθήνα.

Να τα κιλάκια λοιπόν για τον Μιχάλη που αν και είχε αποφασίσει να μην κάνει συναυλίες φέτος τον χειμώνα, είπε ναι στην συγκεκριμένη, τραγουδώντας μάλιστα αφιλοκερδώς.

«Μπορεί να τραγουδάω το καλύτερο ψέμα, όμως ελπίζω να μην χρειαστεί εσείς να το πείτε παρά μόνο σε μία στιγμή πολύ δύσκολη», δήλωσε ο τραγουδιστής από την σκηνή του σταδίου ταε κβο ντο όπου εμφανίστηκε.

Από το θέμα όμως «βγήκε» κι άλλη είδηση. Τι είδηση δηλαδή, βγήκε Η είδηση, καθώς όλοι περιμένουν την πρώτη κοινή εμφάνιση του τραγουδιστή με την αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια, με την οποία μάλιστα οι πληροφορίες τους θέλουν να μένουν ήδη μαζί.

«Ακούγεται ότι θα κάνουν την πρώτη κοινή επίσημη εμφάνισή τους στην απονομή δίσκου του Μιχάλη Χατζηγιάννη την ερχόμενη Τρίτη, το βέβαιο όμως είναι ότι στις 7 Φεβρουαρίου θα έχουμε τ��ν ευκαιρία να τους παρακολουθήσουμε για πρώτη φορά μαζί σε γνωστή εκδήλωση βραβείων στην Κύπρο, όπου η Ζέτα Μακρυπουλια θα τα παρουσιάζει και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα είναι ένας από εκείνους που θα πρόκειται να βραβευθούν», δήλωσε ο δημοσιογράφος Γιάννης Βίτσας.

Να προσέξει μόνο τις σεφταλιές και το χαλούμι... Γιατί αν συνεχίσει έτσι από βραβείο για τον άνδρα της χρονιάς ο Μιχάλης θα πάρει το βραβείο του καλοφαγά της χρονιάς!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top