Αλκης Κούρκουλος: «Δεν πλαγιάζω με όποια παίζω στο θέατρο»

Ο ηθοποιός ξεκαθαρίζει την σχέση του με την Χριστίνα Αλεξανι

Αλκης Κούρκουλος: «Δεν πλαγιάζω με όποια παίζω στο θέατρο»

«Δεν είμαι στο κρεβάτι με όποια είμαι στην σκηνή». Με αυτά τα λόγια ξεκαθαρίζει ο Άλκης Κούρκουλος την σχέση του με την Χριστίνα Αλεξανιάν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Real Life».

Απαντώντας σε ερώτηση για τις φήμες, που τον θέλουν ζευγάρι με την συμπρωταγωνίστριά του στο θέατρο, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρει: «Όταν είσαι με κάποιον πάνω στην σκηνή, δεν ξέρω γιατί είναι απαραίτητο να είσαι και στο κρεβάτι. Δεν ξέρω γιατί αρέσει να γράφουν ότι με όποια παίζω πρέπει να είμαι και μαζί της. Δεν με ενδιαφέρει να διαψεύδω γιατί δεν θέλω να δίνω επιπλέον τροφή. Και όχι να πω, όλο και κάποιο σχόλιο θα ακούσω. Δεν έγινα ηθοποιός για να προβάλλω τις προσωπικές μου σχέσεις».

Ειδικότερα πάντως σε ερώτηση για τη χημεία που έχουν Κούρκουλος και Αλεξανιάν πάνω στη σκηνή, όπου βγάζουν πολύ πάθος και ερωτισμό, ο ηθοποιός σχολιάζει: «Είμαστε πολύ αγαπημένοι με την Χριστίνα. Είμαστε φίλοι από παλιά και συμμαθητές στην δραματική σχολή. Δουλέψαμε πάρα πολύ αλλά η χημεία ή υπάρχει ή δεν υπάρχει».

Αν και ο Άλκης Κούρκουλος παραδέχεται ότι το επώνυμό του τον βοήθησε να ανοίξουν δρόμοι, αποκαλύπτει ότι δεν έχει προτάσεις να δουλέψει σε σήριαλ, κάτι το οποίο έχει να κάνει από το 1997, παρόλο που δηλώνει ότι η τηλεόραση πάντα τον ενδιέφερε. Και εξηγεί «Βλέπεις να γίνονται σήριαλ; Ακόμα τουρκικά δεν ξέρω και σε ριάλιτι δεν θέλω να πάω. Δεν έχω πολλές προτάσεις για τηλεόραση. Αν βρεθεί κάποια που να με ενδιαφέρει, εννοείται πως θα πω ναι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top