«Τρελαμένες» με τον Κενάν οι Ελληνίδες

Τι αποκαλύπτει νεαρή τραγουδίστρια

«Τρελαμένες» με τον Κενάν οι Ελληνίδες

Ο Μπουράκ Χακί, ο Τούρκος ηθοποιός που υποδύεται τον Κενάν στο σίριαλ «Κισμέτ» έχει αποκτήσει χιλιάδες θαυμάστριες στην Ελλάδα, αφού πολλές Ελληνίδες παραμιλούν κάθε φορά που τον βλέπουν στη μικρή οθόνη.

Μάλιστα δεν ήταν λίγες εκείνες οι Ελληνίδες που είχαν χάσει κυριολεκτικά τον ύπν�� τους, όταν ο «θρυλικός» πλέον Κενάν είχε επισκεφθεί την Αθήνα για λίγες ημέρες.

Σε ένα από τα νυχτοπερπατήματά του πάντως, όσο βρισκόταν στην Αθήνα, ο Κενάν πέρασε μία βόλτα και από το μαγαζί που εμφανίζεται η Έλενα Μεταξά και από τότε η τραγουδίστρια δηλώνει συνεχώς «είμαι φαν, είμαι φαν του Κενάν».

«Είναι θεός, κούκλος» προσθέτει η νεαρή τραγουδίστρια, η οποία αποκαλύπτει στο STAR ότι έχει και φωτογραφία μαζί του στα καμαρίνια. Ιδιαίτερα αποκαλυπτική είναι όμως και για τον τρόπο με τον οποίο διασκέδασε στα μπουζούκια ο Τούρκος ηθοποιός, ο οποίος δεν σταμάτησε λεπτό να πετάει λουλούδια στην πίστα.

Η τραγουδίστρια πάντως δηλώνει single, ενώ στην ερώτηση αν θα έφευγε για Τουρκία απαντά ότι δεν είναι για τέτοια. Δεν κρύβει ωστόσο ότι θα ήθελε να κάνει κάτι και στη γειτονική χώρα.

Πρώτη ανάρτηση: 29/01/2011 20.49

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top