Πρώτη κοινή εμφάνιση Ελένης-Ματέο στην επέτειο του διαζυγίου της

Ολες οι λεπτομέρειες της πρώτης επίσημης του ζευγαριού

Πρώτη κοινή εμφάνιση Ελένης-Ματέο στην επέτειο του διαζυγίου της

Ούτε πέντε, ούτε δέκα, ούτε δέκα πέντε λεπτά, αλλά μισή ώρα καθυστέρησε να ξεκινήσει η παράσταση «Τα κορίτσια με τα μαύρα» στο Θέατρο Αλίκη. Ο κόσμος, αλλά κυρίως οι συντελεστές της παράστασης περίμεναν την Ελένη Μενεγάκη. Και πώς να μην την περιμένουν δηλαδή, αφού η παρουσιάστρια επέλεξε την Παρασκευή (28/01), για να πραγματοποιήσει την πρώτη κοινή εμφάνι��ή της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Μόλις μία μέρα πριν από την επέτειο της ανακοίνωσης του διαζυγίου της, η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος βγήκαν για πρώτη φορά μαζί και μάλιστα βρέθηκαν στη θεατρική παράσταση του θεάτρου Αλίκη των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου! Βέβαια, η Ελένη δεν επέλεξε τυχαία το συγκεκριμένο έργο, καθώς «Tα κορίτσια με τα μαύρα» και είναι μία εξαιρετική παράσταση, αλλά και είναι κάθε βράδυ sold out. (Πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα την έβλεπαν ένας και δύο, αλλά εκατοντάδες κόσμου…)

Ελένη και Ματέο-Μάκης-Μαθιός έφτασαν με καθυστέρηση στο θέατρο και μπήκαν από την πίσω είσοδο του Θεάτρου που βρίσκεται επί της Σπύρου Μήλιου. Οι πληροφορίες μάλιστα θέλουν το ζευγάρι να καθυστέρησε γιατί στο σπίτι της Ελένης, γιόρταζαν τα γενέθλια της μικρής της κόρης Βαλέριας. Αργησε να τελειώσει το παιδικό πάρτι, άργησε και το ζευγάρι να φύγει από τo σπίτι για το θέατρο... Εν πάσει περιπτώσει...Κάθισαν στην πρώτη σειρά, δίπλα από την Γωγώ Μαστροκώστα και τον Τραϊανό Δέλλα. Εκείνη φορούσε γκρι φόρεμα, μαύρο καλσόν και λεοπάρ μπότες και στον ώμο της κρατούσε καφέ τσάντα, ενώ ο σύντροφος της ζωής της πλέον μαύρο μπουφάν, σκούρο μπλε πουκάμισο και τζιν. Από την πρώτη στιγμή που μπήκαν στο θέατρο μέχρι την ώρα που έφυγαν, ο ένας κρατούσε συνεχώς το χέρι του άλλου. Όχι να αποχωριστούν ο ένας τον άλλο… ούτε νερό να πιουν δεν σηκώθηκαν. Μη ρωτήσετε τι έκαναν στο διάλειμμα της παράστασης; Ρούπι λέμε. Αυτοκόλλητοι.

Τα βλέμματα όλων ήταν καρφωμένα στην Ελένη και τον Ματέο. Το κλου της βραδιάς όμως δεν είχε τελειώσει ακόμη. Σε κάποια στιγμή της παράστασης, η Χρύσα Ρώπα χρειάζεται να πει βάσει σεναρίου την ατάκα: «Δεν έρχεται και η Μενεγάκη με τον νέο γκόμενο για να μας σώσει»… Εκεί ήταν που η Ελένη ξέσπασε στα γέλια μόλις το άκουσε και σύμφωνα με όσους κάθονταν στις γύρω θέσεις κόντεψε να φύγει από το κάθισμα από τα γέλια…

Μετά το τέλος της παράστασης, το ζεύγος θέλησε να δώσει τα συγχαρητήριά του στους ηθοποιούς στα καμαρίνια του θεάτρου. Φεύγοντας μάλιστα η Ελένη, είχε στα χέρια της ένα τριαντάφυλλο, που κανείς δεν γνωρίζει ακόμη ποιος της το χάρισε. Κατά την έξοδό της, την συνόδευσε ο Αλέξανδρος Ρήγας, ενώ ο Ματέο είχε προχωρήσει προς το αυτοκίνητο νωρίτερα. Ελένη και Ματέο επιβιβάστηκαν στο γκρι τζιπ που τους περίμενε επί της οδού Σταδίου και έγιναν «καπνός».

Οι φωτογραφίες με την πρώτη κοινή επίσημη έξοδο του ζευγαριού αναμένεται να κυκλοφορήσουν τις επόμενες ημέρες στα μεγάλα εβδομαδιαία περιοδικά. Και φυσικά θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον.

Δείτε πώς μετέδωσε η εκπομπή TV Weekend το ρεπορτάζ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top