«Δεν ήμουνα ποτέ με ωραίους άνδρες στην ζωή μου...»

Ποια ηθοποιός αποκάλεσε «πανηγύρι» τον Μάνο Παπαγιάννη;

«Δεν ήμουνα ποτέ με ωραίους άνδρες στην ζωή μου...»

Μες στην καλή χαρά στην κυριολεξία ήταν η Ευδοκία Ρουμελιώτη το πρωί του Σαββάτου, που αποκάλυψε τι πρέπει να έχει και τι όχι ο άνδρας της ζωής της στην Ναταλία Γερμανού.

«Πρέπει να έχει χιούμορ και αισιοδοξία. Το πρώτο γιατί το θεωρώ απαραίτητο, το δεύτερο γιατί επειδή εγώ είμαι πολύ απαισιόδοξος άνθρωπος, έχω ανάγκη κάποιον που να είναι ακριβώς το αντίθετο», είπε.

«Δηλαδή δεν θέλεις να είναι όμορφος;», την ρώτησε η Ναταλία και τα ντοσιέ της κόντεψαν να «φύγουν» με την απάντηση που πήρε από την τηλεοπτική «Ελπίδα». «Ε, δεν είχα ποτέ και ωραίους άνδρες στην ζωή μου…»

Η ηθοποιός ευτυχώς δεν έμεινε εκεί αλλά το «έσωσε»: «Ήθελα να πω ότι εγώ τους πάρα πολύ όμορφους άνδρες δεν τους μπορώ, από την άποψη ότι δεν ήταν ποτέ η ομορφιά το πρώτο πράγμα που κοίταζα. Δεν έπεφτε εκεί το μάτι μου. Δηλαδή οι πολύ ωραίοι άνδρες τύπου Αλέξανδρου Παρθένη εμένα δεν με εκφράζουν».

«Αυτή η κουβέντα που φέρνουμε πάντα τον Αλέξανδρο Παρθένη μπροστά, όποτε μιλάμε για ομορφιά, πραγματικά με αφήνει με το στόμα ανοικτό», είπε η Ναταλία. Από εδώ το φέρανε από εκεί τα είπανε, πάλι σε κάποιον πρώην της Ναταλίας κατέληξαν στο πρωινό του Alpha.

Λίγα λεπτά πριν (και αφού ξεκαθάρισε ότι ο άνθρωπος που θέλει να έχει δίπλα της δεν πρέπει να είναι αγενής και να κοιτάζει μόνον τον εαυτό του) η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε για τους συνεργάτες της στο σήριαλ Μάνο Παπαγιάννη και Πέτρο Μπουσουλόπουλο, αποκαλύπτοντας ποιο είναι το θέμα της με αυτούς τους δύο: «Έχω τρελό πρόβλημα με τον Μάνο Παπαγιάννη και τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο. Ιδίως ο Παπαγιάννης είναι τρελό πανηγύρι. Δηλαδή όταν έχω σκηνή ή με αυτόν ή με τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο, λέω πάλι με σας τους δύο έχω σκηνή;» Τους «έδωσε» δηλαδή στεγνά, αποκαλύπτοντας τι συμβαίνει στα παρασκήνια της Ζωής της Άλλης. Από τώρα το σκέφτεται η Ναταλία που την Κυριακή έχει καλεσμένο τον Παπαγιάννη. Κι άμα την αφήσει να κάνει εκπομπή…

Αραγε ο σύν��ροφος της Ευδοκίας Νικηφόρος Χαραγκιώνης, τί λέει για όλα αυτά;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top