Μετά τα «βραδυνά ρούχα» που φόρεσε, την αποκάλεσαν Καναδό ξυλοκόπο!

Ποιος «τα έβαλε» πάλι με το ντύσιμο της Ναταλίας;

Μετά τα «βραδυνά ρούχα» που φόρεσε, την αποκάλεσαν Καναδό ξυλοκόπο!

Για τους διάσημους που έχουν δημιουργήσει sites μιλούσαν η Ναταλία Γερμανού και η παρέα της το πρωί του Σαββάτου όταν η παρουσιάστρια διέκοψε την συζήτηση λέγοντας: «Μικρή παρένθεση εδώ… θέλω να απαντήσω στην μητέρα μου, η οποία μου έστειλε το εξής μήνυμα: Καλημέρα στο παιδί μου που σήμερα είναι ντυμένο σαν Καναδός ξυλοκόπος! Καναδός ξυλοκόπος; Μα Καναδός;» αναρωτήθηκε η Ναταλία. Το Καναδός δηλαδή την πείραξε.

Μετά την Ρούλα Κορομηλά που μέσα από την ραδιοφωνική της εκπομπή είχε πει την περασμένη εβδομάδα ότι η Ναταλία και η Σίσσυ είναι ντυμένες με βραδινά ρούχα, η Ναταλία είπε να βάλει κάτι πιο… πρωινό, κάτι πιο πρόχειρο, κάτι πιο χειμωνιάτικο. Ε…δεν φτάνει που το έβαλε, «τα άκουσε» και από την μαμά της κιόλας.

Το πάνελ γέλασε, καλημέρισε την μητέρα της Ναταλίας Εριέττα Μαυρουδή και ρώτησε την Ναταλία; «Από πού μας βλέπει;» «Από την Ύδρα μας βλέπει η μητέρα μου, φιλιά στην μαμάκα μου», απάντησε εκείνη. Οι συνεργάτες της συνέχισαν την κουβέντα με ερωτήσεις τύπου: «Κι ο Ψινάκης δεν έκοβε πριν από λίγες ημέρες ξύλα;» Η Ναταλία ήξερα όμως πώς να απαντήσει: «Αυτός φορούσε γούνα… Είσαι τρελός; Με γούνα θα βγω εγώ; Εγώ βγήκα έτσι!»

Δηλαδή με τον τρόπο της απάντησε στην Ρούλα, λέγοντας ότι νά έβαλα κάτι πιο απλό για πρωί σήμερα. Μα να σας πώ κάτι τώρα; Βάζει τα πιο επίσημα, της λένε ότι έχει ντυθεί με βραδυνά ρούχα. Βάζει τα πιο πρόχειρα, της λέει η μαμά της ότι είναι σαν Καναδός ξυλοκόπος! Αποφασίστε τελικά!

Και για να’ χουμε καλό ‘ρώτημα δηλαδή; Πώς είναι οι Καναδοί ξυλοκόποι που εμείς δεν τους έχουμε δει ποτέ από κοντά; Γιατί καλά να την πεις ξυλοκόπο; Αλλά το Καναδός που κολλάει, δεν ξέρουμε…

Μην ακούς κανέναν Ναταλάκι. Βάλε ό, τι σου κάνει κέφι και βγες. Ακού εκεί Καναδός ξυλοκόπος… Βέβαια τώρα μεταξύ μας, από το να σου λένε ότι στις 10 το πρωί έχεις ντυθεί έτοιμη για ρεβεγιόν, καλύτερα το ξυλοκόπος… στην εθνικότητα θα κολλήσουμε;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top