Στο νοσοκομείο πασίγνωστος ηθοποιός

Μετά από μαραθώνιο πάρτι οργίων και ναρκωτικών

Στο νοσοκομείο πασίγνωστος ηθοποιός
Τέλος δεν έχει η κατηφόρα που έχει πάρει ο Charlie Seen. Ο διάσημος ηθοποιός φαίνεται πως εκτός από την αδυναμία στις πορνοστάρ έχει πέσει και στα ναρκωτικά, καθώς έπειτα από ένα πάρτι οργίων στη βίλα του στο Beverly Hills, χρειάστηκε να οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αφόρητους κοιλιακούς πόνους.
«Δεν μπορούσαν να τα βγάλω πέρα μαζί του. Βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση» είπε η 22χρονη πορν σταρ Kacey Jordan την οποία είχε καλέσει σπίτι του ο διάσημος ηθοποιός. Μάλιστα ισχυρίζεται ότι όση ώρα έμεινε εκεί, ο Seen αγόρασε ναρκωτικά αξίας 20.000 δολαρίων!

Και οι αποκαλύψεις της πορνοστάρ για τον Seen δεν τελειώνουν εδώ,αφού όπως ισχυρίζεται, όση ώρα έμεινε σπίτι του μαζί με άλλες δυο φίλες της, ο ηθοποιός έπαιρνε ναρκωτικά και παρακολουθούσαν ταινίες πορνό για δυο ολόκληρες ώρες.

Αποτέλεσμα του μαραθώνιου πάρτι ήταν ο Seen να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, απ΄όπου και πήρε εξιτήριο. Τώρα δηλώνει ότι αισθάνεται «θαυμάσια», ενώ από Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψει και στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς που πρωταγωνιστεί και η ο οποία έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές σε κίνδυνο από τα παραστρατήματα του άτακτού ηθοποιού.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top