Μπέζος VS τηλεκριτικών και κακών ηθοποιών

Δείτε τις δηλώσεις που «άναψαν φωτιές»

Με τους τηλεκριτικούς αλλά και με τους κακούς ηθοποιούς τα βάζει ο Γιάννης Μπέζος.

Δηλώνοντας όλο νόημα ότι «όλοι στην ίδια αυλή απλώνουμε», ο γνωστός ηθοποιός στρέφεται κατά των τηλεκριτικών, συμβουλεύοντας τους να σταματήσουν να παίρνουν τον εαυτό τους στα σοβαρά καθώς όπως λέει, «όλοι γνωριζόμαστε λίγο πολύ μεταξύ μας».

Και συνεχίζει: «τα ξέρουνε όλα και τα γράφουνε. Καλά κάνουν, αλλά να κάνουμε και εμείς τη δουλειά μας. Σεβαστές οι προσωπικές απόψεις, αλλά να μην το πάρουμε ότι γράφει και ο Leonardo Da Vinci».

Γ��α τον Γιάννη Μπέζο, η τηλεόραση δεν είναι ένα μέσο που καταστρέφει τους ηθοποιούς, αλλά το αντίθετο: «Οι ηθοποιοί καταστρέφουν την τηλεόραση. Δεν τους καταστρέφει η τηλεόραση. Σε έναν άνθρωπο που έχει κάτι να πει και έχει ταλέντο και ενδιαφέρον, δεν του κάνει τίποτα».

Όσο για εκείνους που αντιμετωπίζουν την τηλεόραση ως «πάρεργο» και μέσο για να βγάλουν χρήματα; «Δεν ξέρω κανένα σοβαρό ηθοποιό που να είπε αυτό και να έβγαλε λεφτά έτσι, με αυτόν τον τρόπο. Όσοι το έκαναν, απέδειξαν ότι δεν ήταν σοβαροί. Η τηλεόραση είναι κάτι πολύ ισχυρό. Από τη στιγμή που εκθέτεις τον εαυτό σου έχεις και μια μεγάλη ευθύνη. Δεν μπορείς δηλαδή να λες ότι θα βγω στην τηλεόραση για τα λεφτά αλλά μετά θ΄αλλάξω και θα κάνω την μεγάλη τέχνη στο θέατρο. Πρέπει να κάνεις τη δουλειά σου όσο καλύτερα μπορείς παντού».

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash, όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα»…
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top