«Τον άντρα μου δεν τον είπα βλήμα, τον είπα... θύμα!»

Πήγε να το «σώσει» και το κατέστρεψε...

«Τον άντρα μου δεν τον είπα βλήμα, τον είπα... θύμα!»

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος είχε κάνει πολλές φορές πρόταση γάμου στην Φαίη Ξυλά, αλλά εκείνη δεν το έπαιρνε στα σοβαρά και νόμιζε ότι της κάνει πλάκα.

Το αποκάλυψε η ίδια ��ιλώντας στον Καφέ με την Ελένη. «Νόμιζα πραγματικά ότι μου το λέει για πλάκα και δεν το έπαιρνα στα σοβαρά». Μέχρι που της έκανε πρόταση γάμου, μετά το τέλος της θεατρικής παράστασης «ο Μπακαλόγατος», που τότε ανέβαινε στην Θεσσαλονίκη, ενώπιον εκατοντάδων θεατών, αφήνοντάς την με το στόμα ανοικτό. Τότε ήταν που από την αμηχανία της, είπε στον Κωνσταντίνο: «Ναι, δέχομαι την πρόταση γάμου. Άλλωστε γιατί να την αρνηθώ; Πού θα βρω άλλωστε τέτοιο… θύμα; Από αμηχανία το είπα, όχι γιατί το εννοούσα...»

«Α, καλά το θυμόμαστε ότι κάπως τον είχες χαρακτηρίσει… Εμείς βέβαια νομίζαμε ότι τον είπες… βλήμα και όχι θύμα!», της είπε η Ελένη, για να την διορθώσει η πρωταγωνίστρια των Μυστικών της Εδέμ ότι τον είπε θύμα και ουχί βλήμα... Δηλαδή αυτό το είπε για καλό τώρα;

Τί να το κάνεις Φαίη μου... Γλώσσα λανθάνουσα... μην σου πούμε τί λέει...Η Φαίη μίλησε και για τον γάμο της γενικότερα όμως.

«Ο γάμος δεν ήταν κάτι που ήθελα να κάνω απαραίτητα, αλλά δεν ήταν κάτι που το φοβόμουνα κιόλας. Απλά επειδή μέναμε ήδη πέντε χρόνια μαζί, για εμένα δεν θα άλλαζε κάτι, συνεπώς δεν είχα κάτι να φοβηθώ», είπε η ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση Ο καλύτερος τρόπος να ζεις του Σάϊμον Κάουαρντ.

«Πώς είναι αυτό που λέμε μια γυναίκα δύο άντρες, κομπολόι δίχως χάντρες; Εδώ έχουμε μία γυναίκα και τρεις άντρες!», είπε η Ελένη. Πώς τα κατάφερε να μπλέξει τον Σάϊμον Κάουαρντ με την φράση αυτή η Ελένη, άγνωστο.

Βέβαια, η υπόθεση του έργου που πρωταγωνιστεί η Φαίη Ξυλά, με την γυναίκα και τους τρεις άντρες, τους οποίους εκείνη αλλάζει ανάλογα με τον τόπο κατοικίας της εντυπωσίασε την Ελένη. «Πρόκειται για ένα έργο, το οποίο αν και γράφτηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’30, είναι σύγχρονο και σχετίζεται με τους τρόπους που ψάχνουμε να είμαστε ευτυχισμένοι, την προσωπική και επαγγελματική επιτυχία, εν ολίγοις όπως λέει και ο τίτλος, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να ζεις», κατέληξε η Φαίη Ξυλά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top