Με μηνύσεις απαντούν οι «κομμένοι» της Eurovision

Ποιός ζητά να ματαιωθεί ο ελληνικός τελικός;

Ο κακός χαμός για την ελληνική συμμετοχή στην φετινή Eurovision συνεχίζεται, καθώς οι «κομμένοι» ετοιμάζουν μηνύσεις, ζητώντας ακόμα και την ματαίωση του εθνικού τελικού! Από την πλευρά της, όπως σας ενημερώσαμε χθες, η κρατική τηλεόραση απέκλεισε οριστικά τους Γιάννη Σαββιδάκη, Θεοχάρη Ιωαννίδη, Bo και Νόμισμα.

Τα δικαστήρια φαίνεται πως θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός για την εκπροσώπησή μας στον 56ο ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. «Εμείς θα κάνουμε εξώδικο και θα ζητάμε να μην γίνει ο διαγωνισμός φέτος, αλλά και αγωγή για αποζ��μίωση διότι πάθαμε ηθική βλάβη», δήλωσε τηλεφωνικά στο Star παραγωγός του συγκροτήματος Νόμισμα, Βίκτωρας Πολυδώρου.

Σύμφωνα με το 2σελιδο έγγραφό της η ΕΡΤ, οι ιθύνοντες της Αγίας Παρασκευής επισημαίνουν ότι απευθύνονται σε ανερχόμενους καλλιτέχνες που ασχολούνται αποκλειστικά με το τραγούδι και σε μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες.

«Εγώ γελάω μαζί τους... Αισιοδοξούσα ότι θα έβλεπαν τα πράγματα με πιο καθαρό μυαλό, αλλά το μυαλό φαίνεται πως δεν έχει καθαρίσει παρά μόνο κάποιων ανθρώπων που αποφάσισαν να παραιτηθούν», είπε στο Star ο Γιάννης Σαββιδάκης. Μιλώντας όμως και στην εκπομπή Πολύ Μπλα Μπλα, ο τραγουδιστής δήλωσε ότι συμφωνε�� με το σκεπτικό της ΕΡΤ, απλώς δεν ενημερώθηκε επισήμως για το θέμα.

«Εμένα η εταιρεία μου ουδέποτε έλαβε κάποιο χαρτί που να μας ενημερώνει επισήμως ως προς το τι ακριβώς τελικά συμβαίνει. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι η ΕΡΤ δεν αναφέρθηκε σε όριο ηλικίας, απλά μίλησε για νέους πρωτοεμφανιζόμενους. Εγώ δεν διαφωνώ με την άποψη της ΕΡΤ, ίσα ίσα που το βλέπω και ως μία πολύ καλή περίπτωση για την ΕΡΤ, αλλά η Κρατική τηλεόραση δεν μίλησε για όριο ηλικίας. Το νέοι πρωτοεμφανιζόμενοι μπορεί να είναι οτιδήποτε, από 22 μέχρι 35 ετών.

Ρωτάω λοιπόν: Γιατί δεν προκήρυξε έναν διαγωνισμό με 12 άτομα και το καλύτερο να βγει πρώτο; Ήταν τόσο απλό. Θα μπορούσε να προκηρύξει έναν διαγωνισμό, να λάβουν μέρος 12 άτομα και να αποφασίσει ο κόσμος ποιο είναι το καλύτερο. Είναι τόσο απλό», δήλωσε ο Γιάννης Σαββιδάκης στην εκπομπή Πολύ Μπλα Μπλα, τονίζοντας ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα κινηθεί νομικά εναντίον της ΕΡΤ. «Είναι κάτι που θα το αποφασίσω την ερχόμενη Δευτέρα», συμπλήρωσε.

«Κανονικά ο κόσμος έπρεπε να αποφασίσει. Πιστεύω ότι έπρεπε να μπούνε στη διαδικασία να ακούσουν το κομμάτι και να το κρίνουν μετά», σχολίασε ο ράπερ Bo.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θεoχάρης Ιωαννίδηςθα στείλει εντός της ημέρας το τραγούδι του, σε μουσική Νίκου Τερζή, στους υπεύθυνους του διαγωνισμού. «Δωράκι» όμως μαζί με τον φάκελο θα είναι ένα... εξώδικο!

Ο σάλος δεν λέει να κοπάσει κι ακόμα δεν ακούσαμ�� τα 6 υποψήφια τραγούδια των καλλιτεχνών που θα διαγωνιστούν...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top