Ηθοποιός αποκάλυψε ότι παλιά ήταν στρίπερ!

«Είχα ανάγκη τα λεφτά... η μητέρα μου ήταν παρούσα», δήλωσε

Ηθοποιός αποκάλυψε ότι παλιά ήταν στρίπερ!

Μπορεί εμείς να τον γνωρίσαμε ως ταλαντούχο ηθοποιό, ωστόσο, στα νιάτα του υπήρξε... στρίπερ! Ο λόγος για τον Javier Bardem, που εξομολογήθηκε ότι πριν ξεκινήσει την καριέρα του χόρευε αισθησιακά και γδυνόταν μπροστά σε δεκάδες γυναικεία μάτια, μεταξύ των οποίων εκείνα της μητέρας και της αδερφής του!

«Στην αρχή το έκανα για αστείο με μερικούς φίλους», είπε ο Javier σε συνέντευξή του στους «Times». Το αστείο έγινε... σοβαρό, όταν κάποιος από τους παρόντες στο μπαρ τον «έκλεισε» για στριπτίζ την επ��μενη μέρα και εκείνος αποδέχθηκε καθώς χρειαζόταν τα λεφτά.

Ο 41χρονος ηθοποιός -που προ τριών ημερών έγινε πατέρας ενός αγοριού- παραδέχεται ότι δεν τα πήγαινε και τόσο καλά, ενώ μεταξύ του κοινού ήταν η μητέρα και η αδερφή του! «Έπρεπε να χορέψω "Leave Your Hat On" και να κάνω την μητέρα και την αδερφή μου να χαρούν μαζί μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Συνειδητοποίησα πως ήμουν ηθοποιός, οπότε αποφάσισα να σταματήσω», συνέχισε ο ηθοποιός, που προτάθηκε για το φετινό Όσκαρ α΄ανδρικού ρόλου και αποκάλυψε την σκέψη του: «είμαι ηθοποιός, θέλω να δουλέψω, είμαι ένας τυχερός μπάσταρδος! Είναι το μόνο πράγμα που ξέρω να κάνω. Δεν έχω καμία άλλη ικανότητα. Πιστέψτε με, δεν είμαι τίποτα το σπέσιαλ»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top