«Αποκλείεται να σε έχω χωρίσει και να σε θέλω;»

Πληθαίνουν οι «γέφυρες επικοινωνίας» Ελένης-Λάτσιου

«Αποκλείεται να σε έχω χωρίσει και να σε θέλω;»

Δεν φτάνει που έβαλε το μονόπετρο του Λάτσιου με καθυστέρηση, αλλά τα υπονοούμενα της Ελένης με θέμα τις «γέφυρες επανασύνδεσης» με τον πρώην άντρα της πληθαίνουν.

Το πρωί της Πέμπτης η Ελένη δεν άφησε ατάκα για ατάκα που να μην πέσει κάτω με αφορμή την έρευνα του Γρηγόρη Γκουντάρα σχετικά με το πώς μπορούν οι γυναίκες να ξεπεράσουν έναν χωρισμό. Αρχισε η Ελένη: «Εμείς οι δύο τα’ χουμε. Πέρασαν δυο χρόνια, χωρίσαμε, γιατί ΕΣΥ ήθελες, εγώ ΔΕΝ ήθελα κι εγώ δεν σ' έχω ξεπεράσει ακόμα, για να σε χώρισα ή να με χώρισες. Τί γίνεται;»

« Όχι εγώ σε χώρισα! Πολύ καψούρα μαζί μου. Δεν με ξεπέρασες με τίποτα», της λέει ο Γρηγόρης. Η Ελένη επιμένει. Έχει το θέμα της η κοπέλα, μα ΚΑΝΕΙΣ δεν την καταλαβαίνει επιτέλους;

«Γιατί, αποκλείεται να σε έχω χωρίσει, αλλά να σε θέλω ακόμη;», ρώτησε η Ελένη με νόημα. Με ύφος σοβαρό, όχι… αστεία…

«Κι αυτό γίνεται!» απάντησε ο Γρηγόρης αφού συνήλθε από το σοκ που έπαθε στον αέρα του Καφέ. Στοπ εδώ. Παρακαλείται ο Κύριος Λάτσιος όπως ξανακούσει το.... απόσπασμα φωτιά.... «Γιατί, αποκλείεται να σε έχω χωρίσει, αλλά να σε θέλω;»

Ορίστε; Πώς είπατε, συγγνώμη ακούσαμε καλά ή μας γελούν τα αφτιά μας; Και να ήταν μόνο αυτό… Τίποτα δεν αποκλείεται σ' αυτή τη ζωή Ελένη μας. Όπως το ότι εσύ δείχνεις να θέλεις και πάλι στη ζωή σου τον Γιάννη Λάτσιο. Άραγε υπάρχουν... κανόνες με τους οποίους μια γυναίκα ξεγράφει έναν άνδρα; Τι έδειξε η έρευνα του Γρηγόρη ως προς τους τρόπους να διευκολυνθεί ένας χωρισμός;

«Πετάμε από το σπίτι ό,τι αντικείμενα δικά του σου έχει αφήσει. Τα διώχνουμε κι αυτά. Τίποτα που να μας τον θυμίζει».

Η Ελένη είχε άλλη απορία όμως: «Αυτό που έχεις στο μυαλό, πώς το σβήνεις; Καλά, με τα αντικείμενα και τα κινητά…από το μυαλό πώς τα σβήνεις τα πράγματα;»

Το παιχνίδι του μυαλού Ελένη μου είναι το χειρότερο.... Κι ας έχει ο άλλος ελαττώματα. Αλίμονο, όταν αρχίσεις να τα συγχωρείς και να τα βλέπεις πια.... χαριτωμένα. Ο Γρηγόρης συνέχισε: «Συντάξτε έναν κατάλογο με τα ελαττώματά του, λέω για παράδειγμα εγώ που είμαι μια κοπέλα και με χωρίζει ο Νίκος»

Ελένη: «Ακατάστατος! Ασυνεπής!»

Γρηγόρης: «Ναι, ασυνεπής στον έρωτα!»

Ελένη: «Όχι ! Εγώ είπα ασυνεπής γενικώς!»

Γρηγόρης: «Μα λέω τα δικά μου παράπονα»

Ελένη: «Μπορεί να χώρισε κι εμένα! Να πω κι εγώ τα δικά μου που έχω χωρίσει λοιπόν!»

Τα λέει η Ελένη στον κλέφτη για να τ' ακούει ο... νοικοκύρης! Ώστε ακατάστατος και ασυνεπής, ο Γιάννης Λάτσιος? Και δεν του το χαμε.... Εμείς ξέραμε μόνο ότι του αρέσουν τα...νυχτοπερπατήματα με τους κολλητούς.

Τι να το κάνεις Ελένη μου…Παρά τα υπονοούμενά της πάντως και την καλή της προσπάθεια, η Ελένη έκανε 12.5% στα νεανικά κοινά. Την ίδια ώρα η σειρά του Star Μαρία Αγγελέ μου σημείωνε 16.7% στις ηλικίες 15-44. Γιάννη...ακούς;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top