Χαϊκάλης: «Αν η γυναίκα απιστήσει, θα φταίει ο άντρας»

Αν το κάνει όμως: «δεν την συγχωρώ»

Χαϊκάλης: «Αν η γυναίκα απιστήσει, θα φταίει ο άντρας»
Μετά από δυο γάμους,ο Παύλος Χαϊκάλης πιστεύει ακόμα στον έρωτα: «είναι αναπόσπαστο στοιχείο της ζωής μας, είναι οξυγόνο. Δεν μπορεί να υπάρχει άνθρωπος που να μη θέλει να τον νιώσει».
Έχοντας «στα σκαριά» και έναν τρίτο γάμο δεν διστάζει ν΄ανοίξει έναν καινούργιο κύκλο ζωής. Άλλωστε όπως λέει στο Down Town « η ζωή δεν σταματά ποτέ, ούτε και η διάθεση να την ανακαλύψεις και να τη μοιραστείς, η να δοθείς σε κάποιον άλλον».

Την απιστία δεν την συγχωρεί: «δεν την κατάλαβα ποτέ μου και δεν έχω απιστήσει ποτέ. Προτιμώ να χωρίσω παρά να κάνω κάτι όσο ζω σε μια σχέση. Θεωρώ πως δεν τιμάει τη γυναίκα που είναι δίπλα μου εκείνη τη στιγμή».

Αν και δεν συγχωρεί την απιστία, μπορεί αν την εξηγήσει: «δεν μπορώ να συγχωρήσω μια γυναίκα αν απιστήσει, γιατί απλούστατα πιστεύω πως αν συμβεί κάτι τέτοιο θα φταίει ο άντρας. Είναι μια πίστη που είναι προϊόν μακράς σκέψης και παρατήρησης, σε δικά μου βιώματα, σε σ��έσεις φίλων, γνωστών, τρίτων. Είμαι 100% σίγουρος γι΄αυτό που σας λέω».
Εκτός από την αγάπη του για την ηθοποιία, ο Παύλος Χαϊκάλης δεν κρύβει και την άλλη του μεγάλη αγάπη, την αστρολογία: «Την βλέπω ως σύμβουλο και όχι ως κώδικα που πρέπει να τηρώ απαρέγκλιτα. Με βοηθά να κατανοήσω τι συμβαίνει και γιατί, σε κάθε δεδομένη στιγμή».

Μάλιστα δεν διστάζει να εκφράσει και την πεποίθηση του ότι η ομορφιά της ζωής δεν κρύβεται στη ζωή αλλά στον… θάνατο: «Το ωραιότερο πράγμα στη ζωή του ανθρώπου είναι ο θάνατος. Ο θάνατος δεν είναι διάλειμμα. Ο θάνατος είναι ζωή. Αυτό που ζούμε εδώ πάνω στη γη είναι η τιμωρία μας. Γι΄αυτό γεννιόμαστε με ένα κλάμα και πεθαίνουμε ήρεμα με έναν ύπνο».

Την περίοδο αυτή, βρίσκεται στα γυρίσματα του πολύ επιτυχημένου σίριαλ «50-50», ενώ ανεβάζει και το θεατρικό έργο «Ένα βότσαλο στη λίμνη», το οποίο διαπραγματεύεται την απιστία μέσα στο γάμο.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top