Ελένη: «Τις φορές που είπα όχι, μου άνοιξαν οι μεγαλύτερες πόρτες»

Πώς σχολίασε τον τίτλο «μαθαίνω να λέω όχι;»

Ελένη: «Τις φορές που είπα όχι, μου άνοιξαν οι μεγαλύτερες πόρτες»

Οι αποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική και επαγγελματική ζωή της Ελένης συνεχίζονται.

Το εντυπωσιακό είναι ότι η Ελένη όχι μόνο αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από το παρελθόν της, αλλά ότι επιλέγει πολύ προσεκτικά την στιγμή που κάνει κάτι τέτοιο. Και χρονικά και από άποψη περιεχομένου, θεματολογίας της εκπομπής της και φυσικά καλεσμένου.

Το πρωί της Πέμπτης, η παρουσιάστρια φιλοξένησε στον Καφέ την συγγραφέα Χριστίνα Ρασιδάκη, η οποία υπογράφει το βιβλίο με τίτλο «Ξέρω να λέω όχι». Πώς το προλόγισε;

«Θέλω να σας πω ότι ακόμη και από το τίτλο, το βιβλίο αυτό με έπιασε. Γιατί η ζωή μου εμένα μέχρι σήμερα μου απέδειξε ένα πράγμα: Όσες πιο πολλές φορές έλεγα όχι, τόσο πιο θεόρατα άνοιγαν όλες οι πόρτες. Και τόσο πιο καλά μου βγήκε γενικότερα και στην ζωή μου και στο να αποφύγω κινδύνους. Όπως φαντάζομαι και το κάθε παιδί μέχρι να φτάσει σε μια άλφα ηλικία», είπε η Ελένη.

Βέβαια, δεν διευκρίνισε τί ακριβώς εννοούσε και εάν αυτή η αποκάλυψη αφορά το Mega, τον Ant1, τον Alpha, (και το εάν είχε αρνηθεί πρόταση κάποιου καναλιού) ή ακόμη ακόμη και την προσωπική της ζωή.

Λίγο αργότερα, οι δύο γυναίκες συζήτησαν ποια είναι τα θέματα (που αφορούν τα παιδιά) φοβίζουν τις μαμάδες και π��ια είναι αυτά στα οποία οι μαμάδες αλλά και τα παιδιά πρέπει να λένε όχι. Ωστόσο, η Ελένη είχε αφήσει ήδη το... σημάδι της στην κουβέντα που παρουσίασε ομολογουμένως μεγάλο ενδιαφέρον.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top