Νίκος Μουτσινάς: Επάγγελμα... «κράχτης»

Γιατί το π��ράκανε (πάλι)...

Νίκος Μουτσινάς: Επάγγελμα... «κράχτης»

Είναι πολλοί εκείνοι που αναρωτιούνται ποια ακριβώς είναι η δουλειά του Νίκου Μουτσινά. Γιατί καλά είναι να είσαι παρουσιαστής και ταυτόχρονα να έχεις χόμπι να «κράζεις» τους άλλους. Το ζήτημα όμως είναι όταν το χόμπι σου αποφασίζεις να το κάνεις επάγγελμα.

Το απόγευμα της Πέμπτης (27/01), ο Νίκος έκανε μία ακόμη «επίθεση» στο Πρωινό του Mega. Το έχει κάνει βέβαια πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά σήμερα το παράκανε. Έπαιξε την χειρονομία του Γιώργου Λιάγκα με την… μπανάνα και σχολίασε: «Συγγνώμη παιδιά, όταν παίζει το Πρωινό mou, η τηλεόραση του Μπούτου κάνει χιόνια; Τι γίνεται; Δεν έχει δει το πρωινό ούτε μία φορά; Μία φορά να πει να κάνω ένα ζάπινγκ να δω τι αγόρασα; Του αρέσει αυτό που βλέπει;»

Ορίστε. Μέχρι και τον Πέτρο Μπούτο έπιασε στο στόμα του ο παρουσιαστής της «επιτυχημένης» εκπομπής Δέστε τους, η οποία σημειωτέον την Τετάρτη 26/01 έκανε 9.4% στο σύνολο και 14.1% στα νεανικά κοινά. Αυτό που «αγόρασε» ο Πέτρος Μπούτος βέβαια δεν ξέρει από πού μα πρωτομαζέψει τα 30άρια… Είπαμε να σχολιάσετε παιδιά, όχι να βγάλετε όλη σας την κακία στον «αέρα»…

Λίγα λεπτά πριν τα είχε βάλει με την Φαίη Σκορδά η οποία την ώρα της μαγειρικής, ρώτησε τον Λιάγκα τι φαγητό έφαγαν χθες. «Αυτή η προσωπικο-οικογενειακο-ζευγαρο-ζωή γιατί να πρέπει να μας ενδιαφέρει; Πήγε εκείνος ο master chef να μαγειρέψει, κόβει ο άνθρωπος την ντομάτα, την ψιλοκόβει μαστερσεφίστικα και η εγκυμονούσα κάθεται… ανακατεύει, καραμελώνει το κρεμμύδι και ρωτάει τον Γιώργο, Γιώργο τι φάγαμε χτες; Ο άλλος συνεχίζει να λέει την συνταγή κι εκείνη εξακολουθεί να ρωτάει: Γιώργο τι φάγαμε; Αυτό το dvd να ταξιδέψει προς τα εδώ για να το έχουμε…»

Τι έγινε Νίκο; Μήπως τα έβαλες με το Πρωινό του mega γιατί η δική σου παρουσία ως ζευγάρι με τον Γρηγόρη δεν πήγε όπως περίμενες; Μήπως πρέπει να βρεις να πεις κάτι γιατί εμφανίζεσαι κάθε Τρίτη και Πέμπτη στην Ελένη και ο Καφές έρχεται τρίτος και καταϊδρωμένος; Η Ελένη τι λέει για όλα αυτά; Γνωρίζει ότι το απόγευμα λες αυτά που ΔΕΝ λες το πρωί; Γιατί για να τα πεις όλα αυτά το πρωί, αποκλείεται. το απόγευμα, κάτι μπορεί να γίνει...

Ακου εκεί, το dvd να ταξιδέψει…. Και προχτές, μιλώντας για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το ενδεχόμενο να κάνει πρωινό με την Ευγενία Μανωλίδου, η απάντηση που έδωσες ήταν «να μου τις γράφετε αυτές τις εκπομπές σε dvd για να τις βλέπω». Μα όλα τα πρωινά πια σε dvd; Θα πάθουν τίποτα τα μάτια σου!

Εκτός εάν τα κατάλοιπα από την συνεργασία με τον Γρηγόρη (για την οποία εσύ ο ίδιος είπες ότι πήγες σε ψυχολόγο) όχι απλά δεν έχουν εξαφανιστεί, αλλά σου έχουν μείνει ανεξίτηλα. Οκ, δεκτόν, αλλά μην καρφώνεσαι και τόσο… Και οι άλλοι δηλαδή δεν σου φταίνε σε τίποτα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top