Όθωνας Μεταξάς: Γιατί έφυγα από το σήριαλ ”η ζωή της άλλης”

Τι αποκαλύπτει ο ηθοποιός

Ο Όθωνας Μεταξάς, ο ηθοποιός που ενσάρκωνε πέρυσι το ρόλο του Στέφανου στην επιτυχημένη σειρά «η ζωή της άλλης», αποκάλυψε στο Πολύ μπλα μπλα τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε.

«Αν οι συνθήκες δεν είναι καλές, αν το πλαίσιο στο οποίο λειτουργείς σε στενεύει, δεν θα κάτσω για τα λεφτά», είπε και συνέχισε «Δεν υπήρχε οικονομικό θέμα. Τα λεφτά τα είχαμε βρει από την πρώτη στιγμή που αποφασίστηκε ότι η σειρά θα πάει για δεύτερο χρόνο. Άλλοι λόγοι υπήρχαν. Εξαντλήθηκε το αλισβερίσι ανάμεσα σε μένα, τον ηθοποιό δηλαδή και στο ρόλο. Αν δεν μπορείς να λειτουργήσεις καλά, δεν είσαι και καλός και συμβάλεις αρνητικά στο σύνολο», υποστήριξε ο ηθοποιός λέγοντας ότι η συνεργασία λύθηκε ομαλά.

Ο Όθωνας Μεταξάς δήλωσε στη συνέντευξή του, ότι για εκείνον η «δημοσιότητα και η αναγνωρισιμότητα είναι καλοδεχούμενη αλλά όχι αυτοσκοπός».Παραδέχθηκε ότι φοβάται τον χρόνο αλλά όχι τη μοναξιά, ενώ υποστήριξε ότι σπάνια ερωτεύεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top