Η αγγλική προφορά της Μενεγάκη και η Νίκη Πόντι(α)

Συνεννόηση κορυφής στο πλατό του «Καφέ»

Η αγγλική προφορά της Μενεγάκη και η Νίκη Πόντι(α)

Λεξικό και... συσκευή αυτόματης μετάφρασης χρειαστήκαμε σήμερα για να δούμε τον «Καφέ», που είχε καλεσμένη την Νίκη Πόντε. Ελληνικά μιλούσε η Ελένη, greeklish η νεαρά του «X Factor» και υποψήφια για την Eurovision και... όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

Είδε και έπαθε η οικοδέσποινα του «Καφέ» να συνεννοηθεί με την Νίκη. Άλλα ρώταγε η Ελένη, άλλα απάνταγε η Νίκη, τα μισά καταλάβαινε η Ελένη, τα μισά «έπιανε» η Νίκη... χαμός!

«Sorry» είπε σε κάποια φάση η τραγουδίστρια και η απάντηση της παρουσιάστριας ήταν ενδεικτ��κή του αλαλούμ: «μώρε sorry δεν λες τίποτα»!

«Σαν να ακούω τον Λεβέντη σε κορίτσι είναι ο τρόπος που μιλάει», είπε η Ελένη πριν η Νίκη ξεκινήσει το τραγούδι στο πιάνο, ενώ την ρώτησε «τι ζώδιο είσαι;» για να πάρει την απάντηση... «Leo»!

Το πιο απολαυστικό μέρος του διαλόγου, πάντως, ήταν όταν η παρουσιάστρια ρώτησε την τραγουδίστρια αν την λένε Νίκη Πόντι. «Πόντι είναι το κανονικό σου επίθετο ή είναι ξέρω εγώ Ποντινάκη και έφυγε το νάκη και έμεινε σκέτο;», ρώτησε.

«Είναι Πόντε», της είπε η νεαρά, όμως, η Ελένη επέμενε να την λέει Πόντι, ρωτώντας την αν είναι σωστό να την λέει έτσι. «It’s wrong» της επεσήμανε η τραγουδίστρια, κάνοντάς την να της ζητήσει να το πει με την σωστή προφορά!

Ναι, ναι... με την προφορά αυτή το είπε μετά η ξανθιά και έδωσε «πάσα» στο τραγούδι, γιατί με την συζήτηση δεν έβγαινε και νόημα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top