Άννα Πρέλεβιτς: «Ο Δημήτρης είναι ο καλύτερος μου φίλος»

Τι λέει για τη σχέση της, τα επαγγελματικά και τα όνειρα της

Άννα Πρέλεβιτς: «Ο Δημήτρης είναι ο καλύτερος μου φίλος»
Πριν ένα χρόνο περίπου στέφθηκε «Σταρ Ελλάς». Σήμερα, τη βλέπουμε στο πλευρό των Καραμεροχαριτάτων, να κάνει πράξη αυτό που έχει σπουδάσει: την τηλεόραση. Ο λόγος για την Άννα Πρέλεβιτς που όπως και η ίδια παραδέχεται, η στέψη «ήταν η ευκαιρία μου να μπω στο χώρο που έχω σπουδάσει».
Πλέον όλα έχουν αλλάξει στη ζωή της, εκτός από τη σχέση της με τον Δημήτρη Χαριτόπουλο, τον όμορφο μπασκετμπολίστα του Αμαρουσίου: «Με τον Δημήτρη δεν είμαστε ένα τυπικό ζευγάρι το οποίο σχεδιάζει την επόμενη ημέρα, εβδομάδα, χρόνο». Άλλωστε όπως και η ίδια λέει στο περιοδικό Hellο, «ο Δημήτρης εκτός από σχέση μου είναι και ο καλύτερος μου φίλος! Αυτό τα λέει όλα!».

Οι δυο τους συζούν εδώ και λίγο καιρό: «Το ότι μένουμε μαζί ήρθε απολύτως φυσιολογικά και δεν το είδαμε ως κάποιο μεγάλο βήμα. Περνάμε πολύ καλά, οπότε θα έλεγα πως είναι αρκετά εύκολο».
Μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί όπως λέει να κάνει κάποια θυσία για τη σχέση της, όμως δεν το αποκλείει και στο μέλλον: «όταν δυο άνθρωποι αγαπιούνται πολύ και υπάρχει κατανόηση δεν χρειάζονται θυσίες αλλά μόνο πράξεις αγάπης. Στο μέλλον ίσως χρειαστεί δεν ξέρω, αλλά αυτή τη στιγμή έρχονται όλα πολύ φυσικά!».

Όσο για το ενδεχόμενο να δημιουργήσει οικογένεια; «είναι κάτι τόσο μακρινό στο μέλλον για μένα, που ακόμα δεν το σκέφτομαι. Έχω άλλα όνειρα αυτή τη στιγμή. Όμως δεν είμαι αρνητική».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top